Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Lakóházak, lakások

Kód: Lh-451 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

5 szobás családi lakóház, nagyvárosok vonzáskörzetében eladó

(Többgyermekes családnak, vagy kétgenerációs családnak alkalmas a ház, a konyhakertben pedig megtermelheti a család zöldség-gyümölcs szükségletét.)
 

 Elado-csaladi-haz-telek-Bakony-Veszprem-Papa-Gyor

A képen a családi ház udvari homlokzata látható.

Pápától 9 km, Győrtől 39 km távolságra lévő bakonyi településen, önálló helyrajzi számon nyilvántartott 1292 m2 telken eladó egy családi földszintes lakóház. Az ingatlant aszfaltos úton lehet megközelíteni, beépített utcasoron helyezkedik el. A településen van általános iskola, óvoda, háziorvos, gyógyszertár, védőnői szolgálat, posta és több vegyesboltban lehet bevásárolni, valamint a helyi termékeket értékesítő piac működik. A település a Győr–Pápa–Celldömölk vasútvonalon található, jó a nagyobb városokhoz való kapcsolata.

A családi ház szerkezetei: betonalap, tégla falazat, fafödém, fa tetőszerkezeten cserépfedés. Az épületet tulajdonosai 2002 évben felújították, ekkor kicserélésre kerültek a villanyvezetékek, a víz- és szennyvízcsatorna vezetékek. A külső homlokzati nyílászárók hőszigetelt üvegezésű fa és műanyag szerkezetűek, szúnyoghálókkal, redőnyökkel felszerelve. 

 Elado-csaladi-haz-telek-Bakony-Veszprem-Papa-Gyor

A képen a teraszkapcsolatos előtér látszik.

A családi ház kb. 120 m2 alapterületű. Helyiségei: előszoba, közlekedő, három szoba, félszoba, hálófülke, étkező, konyha, kamra, előtér, fürdőszoba (kád-mosdó, zuhanyozó) és kettő illemhely. A közlekedőből közvetlen kijárat van a fedett teraszra. A főépülettől különállóan van a garázs és a melléképület. 

 Elado-csaladi-haz-telek-Bakony-Veszprem-Papa-Gyor

A konyhabútorba be van építve a gáztűzhely, a szagelszívó és a mosogatógép. A kép a konyhát ábrázolja, melyből közvetlenül nyílik a kamra.

 Elado-csaladi-haz-telek-Bakony-Veszprem-Papa-Gyor

A szobák padlóburkolata szalagparketta, a fürdőszoba és illemhelyek berendezési tárgyai és burkolatai is újak. A képen a 18,74 m2-es étkező látható.

 Elado-csaladi-haz-telek-Bakony-Veszprem-Papa-Gyor

A képen az L-alakú fürdőszoba egy része látszik a zuhanyozóval és a mosdóval.

Az ingatlanba be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A házban ki van építve a radiátoros központi fűtés, mely működtethető a vegyestüzelésű kazánról és a gázkazánról is. 

 Elado-csaladi-haz-telek-Bakony-Veszprem-Papa-Gyor

A kép a fürdőszoba folytatását ábrázolja a káddal és a sarokban jobbra nyíló illemhellyel (a fotón nem látszik, de ott van).

Az 1292 m2 nagyságú telken megtermelheti családja zöldség, gyümölcs szükségletét (krumpli, hagyma, sárgarépa, paprika, paradicsom, uborka stb.) és tarthat haszonállatot. Amit saját maga termel meg és állít elő, arról tudja, hogy mit eszik, de amit a boltban vesz meg…

A nagy telken lévő 3+2 szobás családi ház, a garázzsal és a melléképülettel 12,5 millió Forintért eladó. Hitel, pályázat, csere nem működik. A családi ház egyeztetett időpontban megtekinthető. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: