Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Lakóházak, lakások

Kód: Lh-397 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Jó építésű, fiatal családi lakóház, a Bakonyban eladó 

(Csend, nyugalom, erdei levegő. Ha Ön idetéved, többé nem akar hazamenni.)


A Bakony hegyei között, egy isten háta mögötti településen, természetvédelmi területen, káros környezeti hatásoktól mentes helyen, eladó egy fiatal családi ház. A falu és a közeli erdők, kedvelt kirándulóhelyek, és nagy sétákra nyílik lehetőség.

  

A környék szinte teljes egészében természetvédelmi terület, védett növények, állatok, természeti ritkaságokkal. A levegő tiszta, oxigéndús, a környező erdők növény- és állatvilága rendkívül gazdag, lehet gombát szedni, gyógynövényt gyűjteni. 

  

A közeli erdők vadvilága híres. Erdei sétákon gyakran találkozhat a természet szépségeivel.

   

Ha valaki nem ismeri az ehető gombákat, mindig akadnak segítők.

 

A falu portái rendezettek, az emberek vendégszeretők, barátságosak. Az ember a zsúfolt, zajos nagyvárosból elmenekülve itt egészséges környezetben élhet, nyugodtan pihenhet, alkothat, kikapcsolódhat, regenerálódhat. A falu lélekszáma nem nagy, de a közössége különböző események kapcsán összejön, így közvetlen jó kapcsolat alakul ki egymással.  

 

Itt a Bakony hegyei,- erdői között, gyönyörű környezetben lévő településen, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, 521 m2 térmértékű parkosított telken, eladó egy 2005-ben épült családi lakóház. Az aszfaltos útról megközelíthető lakóház, beépített utcasoron helyezkedik el.


A lakóház szerkezetei: betonalap, főfalak 30 cm Porotherm tégla, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten Tondach cserép. A pótlólagos hővédelem érdekében a külső falakra 8 cm Dryvit hőszigetelés készült. Külső homlokzati nyílászárók osztrák Sücho típusú hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók.

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 16 Amper áramerősséggel), a szennyvízcsatorna, a vezetékes telefon, a Kábel TV és az internet. A családi házban kiépítésre került a padlófűtéses központi fűtés. A községben vezetékes gáz nincs, de ez nem is baj, mert a gáz drága.

A fában gazdag faluban, a családok fával fűtenek, ezáltal jóval kevesebbe kerül a fűtés, mint annak, aki gázzal fűt. A falunak van Önkormányzata, faluháza, könyvtára, orvosi rendelője, gyógyszertára, óvodája, általános iskolája és élelmiszerboltjai. 

 Elado-csaladi-haz-Bakony-Veszprem-ujszeru

A családi lakóház főbejárata a tornácon keresztül közelíthető meg. A kb. 77,81 m2 nettó hasznos alapterületű földszint helyiségei: előtér, nappali,- konyha,- étkező, közlekedő, kettő hálószoba, fürdőszoba (sarokkád,- mosdó) és külön helyiségben a WC. A nappali,- konyha,- étkező egy légtérben találhatók. A belső terek kialakítása modern, fiatalos, az alkalmazott színek egyedivé teszik a lakásbelső hangulatát.

A nappali szobában beépítésre került a 14 kW teljesítményű francia kandalló, amely szükség esetén befűti az egész házat. A felszálló meleg a galérián keresztül jut a tetőtérbe. Az étkező részből lehet felmenni a galériás kialakítású tetőtéri társalgóba. Az étkezőből közvetlen kijárat van a kertbe.

A konyhabútorba beépítésre került a Bosch mosogatógép, a palackos gázról üzemelő Bosch gáztűzhely és egy hűtőszekrény. A főzés során keletkező gőzök eltávolításáról páraelszívó gondoskodik. A képen a földszinti alaprajz látszik.

 Elado-csaladi-haz-Bakony-Veszprem-ujszeru

A kb. 45,41 m2 nettó hasznos alapterületű tetőtér helyiségei: társalgó, kettő hálószoba és fürdőszoba. A családi ház össz-szint alapterülete: kb. 123,22 m2. Szobák padlóburkolatai laminált parketta, a többi helyiség jó minőségű mázas kerámia lappal burkolt. Érdemes megfigyelni a családi lakóház tájolását, a kelő naptól a nyugvó napig mindig besüt valamelyik ablakon a nap.

Ebben a családi házban a fűtés az alábbi módon van megoldva. Amikor még nem kell intenzíven fűteni akkor a Francia kandalló időszakos begyújtásával fűtenek. Amikor megjönnek a komolyabb hidegek akkor a kazánházban lévő vegyes tüzelésű kazán biztosítja a fűtést.

A kazánházban a vegyes tüzelésű kazán mellé, ki van építve egy 3 x 3 kW teljesítményű elektromos (Laing típusú) kazán is, ami a vegyes tüzeléssel felváltva üzemeltethető. Gyakorlatilag két energiahordozó (fa és villany) biztosítja a meleget. A főépülettől különálló építményként került megépítésre a kazánház és a fatároló. A kép, a tetőtéri alaprajzot ábrázolja.

A bakonyi családi ház irányára 26 millió Forint. A további információk és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gáborné Erikát.


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: