Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Nyaralók, üdülők

Kód: Ny-256 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Tökéletes pihenés a szőlőhegyen. Exkluzív présház-nyaraló balatoni panorámával eladó

(Minden hétvégén kipihenheti fáradalmait és feltöltődhet energiával, ebben a tornácos parasztházban.)
 

 Balaton-deli-part-elado-nyaralo-pince-bor-preshaz-panorama

Ha valakinek stresszes munkája van, a feszített hétköznapok után, vágyódik a hétvégi igazi pihenésre, ahol csend és nyugalom veszi körül, kevés az ember, nem zavarja senki, és még a Balaton is látható. Ilyen, pihenésre alkalmas tornácos parasztházat kínálunk érdeklődő vevőinknek a Balaton déli partján található településén.

Csendes nyugodt helyen, a strandtól 3 kilométerre, 2937 m2 nagyságú, panorámás környezetben lévő szőlőhegyi földterület a rajta álló 89,61 m2 össz-szint alapterületű, természetes anyagokból épült, környezettel harmonizáló, komfortos, teljesen egyedi tervezésű tornácos parasztházzal eladó. A területen két építmény (parasztház, pince) található.

A terület nagyobb része kordonos szőlővel van beültetve, mely ültetvényt a kelő naptól a nyugvó napig sok napsütés ér. A szüretelt fehér és vörös csemege,- és borszőlő cukorfoka magas, ezáltal tüzes borok keletkeznek, a finom borok kedvelőinek nagy örömére.

Emellett: termő gyümölcsfák egész nyáron folyamatosan kínálják édes termésüket. (cseresznye, meggy, sárga,- és őszibarack, birs,- körte, mandula, füge, dió). A területet helyi lakos gondozza, aki távlatban is hajlandó erre, külön megállapodás szerint. A parasztházból és a második építmény teraszáról csodálatos balatoni panoráma élvezhető. 

 Balaton-deli-part-elado-nyaralo-pince-bor-preshaz-panorama

A képen a tornácos parasztház alaprajzi beosztása látható.

A viszonylag fiatal, kétszintes, tornácos parasztház az alábbi helyiségeket foglalja magába. A 41,26 m2 alapterületű földszinten: konyha,- étkező, előtér, nappali szoba a tetőtéri feljáró lépcsővel, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC). Ezen alapterületen felül kapcsolódik a házhoz a 12,28 m2 alapterületű fedett tornác, plusz a 11,4 m2-es terasz.

A 48,35 m2 alapterületű tetőtérben: lakóelőtér, 2 hálószoba, közlekedő, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- bidé,- WC) helyiségek találhatók. A két szint nettó össz-szint alapterülete 89,61 m2.

 

A képen a földszinten kialakított konyha,- étkező látszik.


A képen a nappali szoba látható a tölgyfa lépcsővel.

 Balaton-deli-part-elado-nyaralo-pince-bor-preshaz-panorama

A képen a tetőtéri előtér látszik

 Balaton-deli-part-elado-nyaralo-pince-bor-preshaz-panorama

A tisztálkodásra, modern, jól felszerelt fürdőszobák kerültek kialakításra, mindkét szinten. A kép a tetőtéri fürdőszobát (zuhanyozó,- mosdó,- bidé,- WC) ábrázolja.

 Balaton-deli-part-elado-nyaralo-pince-bor-preshaz-panorama  Balaton-deli-part-elado-nyaralo-pince-bor-preshaz-panorama

A csendben, nyugalomban, és a jó levegőn tökéletes pihenés, alvás esik a tetőtéri szobákban. A képek a tetőtéri nagyobbik szobában készültek.

 Balaton-deli-part-elado-nyaralo-pince-bor-preshaz-panorama

A területen egy második építmény is található. A pince csak annyira van a földbe süllyesztve, hogy ablakai azért a terepszint felett vannak, ezáltal nyithatók, szellőztethetők. Az alépítmény 3 tárolóból áll, kiválóan alkalmas palackozott italok,- üdítők,- ásványvizek tárolására. A lezáró födém teteje, egyúttal, panorámás kilátó a Balatonra és a környező hegyekre.

 

A pince tetejének egy részén fedett nyári konyha található. Az építmény villannyal, vízzel ellátott. Aki szeret sütni,- főzni kint a szabadban parázson, itt igazán élhet szenvedélyének. A tornácos parasztház irányára: 45 millió Ft. Minden további információért hívja Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: