Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Üzleti ingatlanok

Kód: Ü-48 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Eladó üzlet, közvetlenül a szabad strand mellett

(Szezonális vendéglátásra alkalmas, pénzt termelő ingatlan a Balaton déli partján.)
 

 

Balaton déli partján, szabad stranddal határos 334 m2-es saroktelken eladó egy három egységből álló üzlethelyiség-csoport. Nagyon lényeges, hogy a telek nem bérelt terület, hanem saját tulajdon, be van kerítve és sövénnyel van körbeültetve. Az eladó ingatlan elhelyezkedése kedvező, hiszen a fürdőzők az üzletek előtt mennek el a szabad strandra, így jövet-menet betérnek enni-inni.

 

A helyben fogyasztásra a vendégek részére az üzletek előtti teraszon 8 db asztal+székek helyezhetők el. Az üzletek különböző vendéglátó tevékenységre alkalmasak. Az üzlet működési és HACCP engedéllyel rendelkezik. Ki vannak alakítva a működéshez szükséges eladóterek, férfi-női mosdók és egyéb helyiségek.

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram) és a szennyvízcsatorna. Gázcsonk a telken van.

A jó helyen lévő üzlethelyiség-csoport irányára 25 millió Forint. Tulajdonos értékegyeztetéssel a Balaton déli partján kisebb nyaralót, vagy kaposvári garzonlakást értékegyeztetéssel beszámít. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a pénzt termelő lehetőség, akkor a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Eikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: