Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Nyaralók, üdülők

Kód: Ny-263 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balaton déli partján, igényes, új lakóház eladó

(Időskori biztonság rejlik ebben az eladó lakóházban. Miközben itt lakik a Balaton mellett, egy kifogástalan műszaki állapotú házban, nyaranta itt fogadhatja gyermekeit,- unokáit.)
 

 

Balaton déli partján, Siófokhoz közel, igényes új ház eladó. Az eladó családi lakóház igényesen, jó minőségben épült, teljesen be van fejezve és vélhetőleg sokáig nem merülnek fel karbantartási,- felújítási költségek, miáltal az erre fordítandó anyagi és fizikai energiája megmarad, kevés szabadidejét ténylegesen pihenéssel töltheti. Strand 770 méter.

Adatok: 

Telek: 487 m2

Ház: 152 m2

Építés éve: 2008

Szobák száma: 5

Fürdőszoba: 2 + 2 külön WC

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz

Valószínű Ön is tisztában van azzal, hogy amíg a legtöbb szocializmusban épült ház a Balatonnál erkölcsileg,- fizikailag is elavult, és a felújítással is csak „felújított” marad, ez a lakóház sokáig korszerű lesz, és nem veszít az értékéből.

Az ingatlan ára: 53 millió Ft. További adatok, képek a telekről, alaprajz a házról, megtekinthetők személyes találkozás alkalmával a virtuális katalógusunkban.

Személyes találkozás alkalmával bemutatom Önnek a házat is a helyszínen. Találkozási időpont-egyeztetéshez várja hívását a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gáborné Erika.


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: