Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Nyaralók, üdülők

Kód: Ny-163 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Régi időket idéző, balatoni hangulatú nyaraló, Siófokon eladó

(Azonnal birtokba vehető igényes nyaraló, intim kerttel.)
 

 

Siófok üdülőövezetében, 336 m2-es önálló, szépen parkosított telken eladó egy igazi balatoni hangulatú nyaraló. Könnyen meg lehet közelíteni, Budapesttől autóval kb. egy óra az út, de jó a vonat és autóbusz közlekedés is. A kulturált strandtól, bevásárlási lehetőségtől kb. 1500 méterre lévő ingatlan csendes környezetben található és jó a szomszédság.

A nyaralót eredeti tulajdonosa a ’80-as évek elején, egyedi elgondolású terv alapján építtette meg családjának. Nem akart nagy épületet, csak olyan nyaralót, ahol a pihenni vágyó család jól érzi magát. A nyaraló kívül-belül karbantartott állapotú, a kertje gondozott, ápolt. A füvesített kert dísznövényekkel, tujákkal van körbeültetve, ezáltal intim használatot biztosít. Ide nem látnak be a szomszédok. Az épületet teljes körbe süti a nap. A kertet automata öntözőrendszer öntözi. A kert sarkában került kialakításra a tűzrakóhely. A képen a nyaraló látható.

Elado-balatoni-nyaralo-Siofok 

Autóval, telken belül a burkolt beállón lehet parkolni.

Elado-balatoni-nyaralo-Siofok 

A bejárat az utcai teraszról történik. Belépve a folyosóra érkezünk, innen jobbra nyílik kettő hálószoba, balra egy gardrób helyiség, fürdőszoba (kád-mosdó), WC helyiség. Tovább haladva szembe a nappali szobába érkezünk, melyhez kapcsolódik a konyha. A nappaliból közvetlenül ki lehet menni a kertkapcsolatos hátsó, fedett teraszra. A hátsó terasz mellett lehet lemenni a kb. 20 m2-es pincébe, itt a hűvösben lehet tárolni az üdítőket, ásványvizet, zöldséget és gyümölcsöt. A nyaraló, a teraszokat is beleszámítva kb. 93 m2 nagyságú. A képen a terasz kapcsolatos nappali szoba látszik.

Elado-balatoni-nyaralo-Siofok 

A nyaralóba be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a villany. A használat során képződött szennyvíz tárolása megoldott. A konyhai tűzhely palackos gázról működik. A szobák szőnyegpadló burkolatúak, a többi helyiség járólapos. A nappaliban van kémény, ha szükséges kandallót be lehet üzemelni. A kép az étkezőrészt és az egyik terasz kijáratot ábrázolja.

Elado-balatoni-nyaralo-Siofok  Elado-balatoni-nyaralo-Siofok 

A kb. 6 m x 8 m külméretű háznak 2 terasza van, egy utcai és egy hátsó, intim terasz. Két teraszt, a nap különböző szakában jól ki lehet használni, mindig van napsütötte és árnyékos hely.

A nyaraló külmérete 8,80 m x 6,0 m, jelenleg földszintet tartalmaz, de emeletráépítéssel bővíthető, amennyiben szükséges. Szerkezetei: kiváló minőségű betonalap, tégla falazat, erős vasbeton födém lapostetővel. Nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok, biztonsági rácsokkal felszerelve. A nyaralóban kiépítésre került a biztonsági kamera rendszer. TV műsorokat parabola antenna segítségével lehet nézni. 

A nyaraló irányára 23,9 millió Forint. A megtekintés időpontjának egyeztetéséhez, hívja a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gábornét!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: