Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Telkek, földterületek

Kód: Te-159 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

 Balaton déli partján, szabad strandtól 200 méterre, jó adottságú építési telek eladó

(Saját elgondolása szerint építheti meg a balatoni nyaralóját, olyat, amilyen másnak nincs.)  
 

 Építesi-telek-elado-Balaton-deli-part-vizkozeli-nyaralo-uj-haz

Balaton déli partján, a vasút és a vízpart között, a Balatontól légvonalban kb. 100 méterre, a szabad strandtól kb. 200 méterre önálló helyrajzi számon nyilvántartott 676 m2 térmértékű építési telek eladó. A telek szép kis házak között található.

Mivel az ingatlan a vasút és a vízpart között helyezkedik el, így az értéke a vizközeliség. Az ilyen területeken nagyon ritkán találni üres telket, ezeket a telkeket elődeink jobbára már beépülték. Erre az üres telekre olyan nyaralót építhet, amilyent megálmodott.

A telek Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása Üh-5, ez azt jelenti, hogy a telket szabadon állóan, 20 % mértékig, 5 méteres építménymagassággal lehet beépíteni nyaralóval. A képen a telek látható az egyik irányból nézve.

 Építesi-telek-elado-Balaton-deli-part-vizkozeli-nyaralo-uj-haz

A telek füves, sarkában van egy kis felvonulási épület. Közművek közül be van vezetve a villany és a vezetékes ivóvíz. Szennyvízcsatorna és gázvezeték van az utcában, így beköthetők. A képen a telek látszik a másik irányból nézve.

A vízközeli, üres telek irányára 21,9 millió Forint. Befektetésnek is kiváló, ahogy emelkednek az ilyen jellegű telkek árai, később jobb áron eladható. Addig is a kis felvonulási épületet nyaralóként használhatja. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: