Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Telkek, földterületek

Kód: Te-141 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

 Vízkapcsolatos építési telek a Balaton déli partján eladó

(Új lakóház, nyaraló, ikerház építési lehetőség, de egy befektető is megtalálhatja a számítását. Az ilyen jellegű telkek is ritkák, kevés van belőlük, ezért az árak reálértékben növekednek.)
 

 

Balaton déli partján, a vízparton eladó egy vízkapcsolatos építési telek. A telekre a közművek be vannak vezetve, önálló helyrajzi számon van nyilvántartva és teljesen be van kerítve. A telket három oldalról közterület határolja, gyakorlatilag egy szomszédja van.

A telekre 20 % beépíthetőség mellett, 4,5 méter építménymagassággal lakóház, nyaraló, kétegységes nyaraló, vagy kétegységes lakóház építhető. A 850 m2 nagyságú telek nagyon speciális adottságokkal rendelkezik: szélessége 19,24 méter és 43,86 méter hosszú.

A telek hossz tengelyével párhuzamosan két utca határolja. Mindkét utca felől be lehet járni a telekre, ezért ha valaki mégis ikerüdülőben vagy ikerházban gondolkodik, megvalósíthatja azt, hogy az egyik egységbe az egyik utcáról, míg a másik egységbe a másik utcáról fog tudni beközlekedni.

Hivatalosan a telket megosztani nem lehet, de használatában megosztható és a majdan felépítendő ingatlan külön bejáratú és szeparált lesz. Ennél fogva a két ház tulajdonosa nem is találkozik egymással a használat során.

A telket megveheti egy ember családi szükségletre. Megveheti két ember, akik közösen építkeznének. Megveheti befektető is, aki megépíti a kétegységes nyaralót és utána értékesíti az egységeket. Az építendő ház, lehet könnyűszerkezetű is.

Megveheti egy család a telket, majd keres olyan építőiparban jártas társat, aki a telek feléért megépíti az ikerházat és ebből az egyik egység a lehetőséget felkínálóé lesz.

És el tudok képzelni olyan befektetőt is, aki most megveszi a telket, megvárja amíg feljebb mennek az árak és jobb áron eladja.

A telket közrefogó utcák végében mindkét helyen gyalogösvény vezet keresztül a rekettyésen (kb. 155 méter) a Balaton vizéig.

A telektől az egyik kulturált strand kb. 654 méter, míg a másik strand kb. 850 méter távolságra található.

Az építési telek irányára: 17,2 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: