Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Nyaralók, üdülők

Kód: Zk-37 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balaton északi partján Balatonfüreden, panorámás présház-nyaraló eladó

(Hétvégi pihenésre, hobbi kertészkedésre alkalmas ingatlan!)
 

Balatonfured-elado-panoramas-nyaralo 

Balaton északi partján 1550 m2-es bekerített telken eladó egy présház-nyaraló. Az ingatlanról szép kilátás nyílik a Balatonra. Az utcában több külföldi és neves magyar ember is vásárolt itt ingatlant. Nemcsak a hétvégéket lehet itt tölteni, hanem kora tavasztól őszig ide lehet költözni, gondolok itt a friss nyugdíjasokra. Itt nincsenek környezeti ártalmak, a levegő tiszta oxigéndús és az egyik fő érték a csend. A zsúfolt nagyvárosból elmenekülve, itt feltöltődhet energiával és kipihenheti magát, miközben egy kicsit hobbi kertészkedik, vagy éppen füvet nyír, virágokat ápol.

Az ingatlan földhivatali nyilvántartása szerint zártkerti besorolású. Murvával stabilizált úton lehet megközelíteni. A területen kordonos művelésű öreg szőlő és gyümölcsfák találhatók: alma, cseresznye, őszibarack és dió. A szőlőt ki lehet vágni, a területet be lehet füvesíteni, parkosítani és akár kialakíthat egy szép díszkertet is.

A kertben van egy zuhanyozó és egy kerti pihenő, szaletli. Lehet bográcsozni, szalonnát sütni.

A gazdasági épület kétszintes, a kb. 18,99 m2-es pinceszinten előtér, főző és fürdőszoba került kialakításra. Az előtérből nyílik a pince. A kb. 35,28 m2-es emeleti részen tartózkodó és kettő hálószoba került kialakításra. Az egyik hálószobából lehet felmenni a kb. 20 m2-es padlásszobába. A tartózkodóhoz kapcsolódik a terasz, melyről szintén Balatoni panoráma látható. Az épület össz-szint alapterülete kb.74,27 m2.

Az épület szerkezetei: betonalap, tégla falazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten bitumenes zsindelyfedés. Nyílászárói részben fa, részben műanyag szerkezetűek.

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a villany (1 x 20 Amper), a használat során képződő szennyvíz zárt-szigetelt szennyvíztárolóba kerül. A fürdőszobát tulajdonosa 5 éve újította fel.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Az ingatlan irányára 22 millió Forint. A megtekintés időpontjának egyeztetéséhez, hívja a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gábornét!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: