Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Telkek, földterületek

Kód: Te-155 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Panorámás présház-nyaralója lehet a Balaton-felvidéken

(Jó levegő, csend, nyugalom, építési lehetőség és foglalatosság a növényekkel.)
 

 

Balaton-felvidék egyik legszebb részén, panorámás kilátással a Balatonra, kb. 1000 négyszögöles szőlőművelésű földterület, présház-nyaraló építési lehetőséggel eladó. A terület kertes mezőgazdasági besorolású. A szőlő műveléséhez, a bor tárolásához törvényesen is szerezhető építési engedély.

A terület 3 %-ban beépíthető egy hagyományokat őrző, masszív építésű, környezetbe illeszkedő, tájjellegű gazdasági épülettel, 4 méter építménymagassággal. Épülethez csatlakozó építmény földborítással helyezhető el. Kerítés élő sövényből lehet, vagy drótfonatos kerítés betonlábazat nélkül maximum 1,5 méter magasságig.

A terület a falutól határától kb. 300 méterre található és murvás úton lehet megközelíteni. Víz és villany van az utcában, igény szerint beköthető. Balaton kb. 6 kilométer távolságra van.

 Balaton-felvidek-elado-preshaz-pince-nyaralo-orok-panorama-szolo-telek-mezogazdasagi-fold

A szőlő gondozását hozzáértő szakember végzi. A képen a kordonos művelésű szőlő látszik.

A majdan megépített présház-nyaralóból látszani fog a Balaton, és a szőlővel való foglalatosságon kívül aktív pihenés és felüdülés célokat is betölthet a finom borok fogyasztásán túl. Az építési lehetőséggel rendelkező örök panorámás szőlőterület vételára 3,3 millió Forint. A további információkért legyen szíves felhívni Lőkös Gábornét a 06-30-218-0000 telefonszámon.


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: