Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Lakóházak, lakások

Kód: Lh-351 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Vidéki lakóház, nyugalomra vágyóknak a Balaton közelében eladó  

(Csendes zavartalan, pihenésre, felüdülésre alkalmas családi ház a somogyi dombok között.)
 
Elado-csaladi-haz-Balaton-Somogy
 

Balaton déli partján, a Balatontól 9 kilométerre, dombok, erdők ölelésében lévő zsákfaluban 511 m2 térmértékű bekerített telken eladó egy családi lakóház, külön-bejáratú vendég apartmannal. Az ingatlantól az élelmiszerbolt kb. 100 méter, óvoda, iskola, orvos, posta, étterem és a központ kb. 250 méteren belül van.

A kétszintes lakóházat tulajdonosai 1999 évben építették szakemberek közreműködésével. Szerkezetei: betonalap, téglafalazat, a földszintet lezáró födém akácfa gerendás + vasbeton födém, fa tetőszerkezeten hódfarkú Bramac betoncserép. Külső homlokzati nyílászárói hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetűek, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve. A beltéri ajtók vörösfenyőből készültek. A képen a lakóház utcai homlokzata látható.

 Elado-csaladi-haz-Balaton-Somogy

A csendes, átmenő forgalomtól mentes településen nagy hagyománya van a borturizmusnak, több pincészet is van. A település a Dél-Balatoni Borvidék területéhez tartozik. Turista útvonallal érintett település. A környék erdőiben nagy kirándulásokat lehet tenni, de a dombos vidék alkalmas vadászatra, lovaglásra, sétakocsikázásra is. Az utcák rendezettek, a házak karbantartottak, a szomszédok segítőkészek és figyelnek egymásra. A képen egy utcarészlet látszik.

 Elado-csaladi-haz-Balaton-Somogy

A családi ház kb. 60 m2-es földszintjén előtér, konyha-étkező, nappali szoba, közlekedő, kamra és fürdőszoba (kád, mosdó) és külön WC található. A tetőtérbe felvezető lépcső cseresznyefából készült. A kb. 36 m2 nettó hasznos alapterületű tetőtérben három hálószoba, folyosó, gardrób, fürdőszoba (kád-mosdó) és WC került kialakításra.

A házban ki van építve a radiátoros központi fűtés, de a képen látható vaskályha is befűti a belső tereket. Tulajdonos elmondása szerint évi 7 - 8 m3 fával ki lehet fűteni télen a házat. A fűtési csővezetékek REHAU típusúak, falba vannak elrejtve. Közművei: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari), vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. Kábel TV, internet van. A kép a földszinti konyha-étkezőt ábrázolja.

 Elado-csaladi-haz-Balaton-Somogy

A képen a földszinti fürdőszoba látható a fűtést és a melegvizet biztosító Junkers gázkazánnal.

 Elado-csaladi-haz-Balaton-Somogy

A főépület folytatásaként került megépítésre az összkomfortos vendég lakrész, garázzsal, pincével, fedett színnel. A lakrész teljesen külön működik a főépülettől, külön vannak a közüzemi mérőórák és külön ki lett építve a radiátoros központi fűtés.  A képen a főépület és a vendég lakrész látszik.

 Elado-csaladi-haz-Balaton-Somogy

A vendég lakrész helyiségei: konyha-étkező, lakószoba és fürdőszoba (kád-mosdó-WC). A fűtést az Ariston típusú gázkazán biztosítja, mely ebben a helyiségben van elhelyezve. A kép a vendég lakrész konyha-étkezőjét ábrázolja.

 Elado-csaladi-haz-Balaton-Somogy

Melegvizet villanybojler állítja elő. A képen a vendég lakrész fürdőszobája látható.

 Elado-csaladi-haz-Balaton-Somogy

Nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetűek, szúnyoghálókkal felszerelve. A képen a lakószoba látszik a fürdőszobával.

Az ingatlan azoknak legjobb, akik szeretnének elvonulni a városi zsúfoltságból, a csendes, jó levegőjű falusi környezetbe, ahol végre nyugalomban, a hobbijuknak élhetnek. A vendég lakrészt a falusi turizmus keretein belül lehetne hasznosítani, amikoris pénzt hoz. A romantikus helyen lévő családi ház irányára 14,5 millió forint. Minden további információért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez hívja az értékesítőt a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: