Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Üzleti ingatlanok

Kód: Ü-41 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Vendéglátósoknak

(Eladó egy jó forgalmú vendéglő.)
 

 Elado-Kotcse-etterem-kocsma-vendeglato-hely-Balaton

Ez az eladásra felkínált ingatlan képes egyszerre több módon is jövedelmet termelni: követi az inflációt, hasznosítható, üzemeltethető, bérbe adható, munkahelyteremtési és otthon szerepe is lehet. 

Az eladó étterem és italbolt jelenleg is működik és stabil hozama van. 

Balatontól 9 km-re lévő zsákfaluban, egész évben üzemelő, bejáratott, jó forgalmú vendéglő eladó. A környéken több pincészet található, finom borokkal. A településen halad át a turistaút és a kerékpártúra útvonal. Az erdőkkel határolt község jó benyomást kelt az ide látogatóban, az utcák virágosak, a házak karbantartottak. Több német családnak itt van ingatlana, de idényszerűen laknak itt művészek,- politikusok is.

A vendéglő télesített, ki van építve a gázkazánról működtetett radiátoros központi fűtés, ezáltal egész évben üzemeltethető. Versenytárs nincs. A kirándulókra és a borturizmusra alapozva mindig van forgalom, folyamatos a készpénzáramlás. Enni, inni pedig kell. A vendéglőt legnyereségesebben úgy lehet vezetni, ha családon belül intézik a dolgokat, de bérbe is lehet adni. A forgalmi adatokról a tulajdonos a személyes találkozás során fog tájékoztatást adni.

A vendéglő 914 m2-es telken helyezkedik el. A ház külmérete: 22 m x 12 m. Részbeni pincét, földszintet és beépíthető tetőteret tartalmaz, ahol lakhat a tulajdonos és családja. A pince kb. 25 m2-es, a földszint kb. 200 m2 alapterületű. Az étteremnek két bejárata van, az egyikből lehet bemenni a kocsma részbe, a másikból az éttermi részbe. A képen a vendéglő látható.

 Elado-Kotcse-etterem-kocsma-vendeglato-hely-Balaton

A vendéglátó egység rendelkezik a működéshez szükséges engedélyekkel, helyiségekkel és berendezési tárgyakkal. A vendégek részére rendelkezésre áll női -férfi mosdó. A dolgozók részére ki van alakítva egy vizesblokk és öltöző. A konyhaüzem rendelkezik a szükséges tárolókkal, egyéb kiegészítő helyiségekkel, hűtőkkel, hűtőkamrával. A konyhában van egy saválló ipari páraelszívó. A képen a kocsma látszik a diófa pulttal és a fogyasztótérrel.

 Elado-Kotcse-etterem-kocsma-vendeglato-hely-Balaton

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari), a vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. 2 vízóra, 2 villanyóra és 2 gázóra van felszerelve. A használati melegvizet villanybojler állítja elő.  A kép az éttermet ábrázolja.

 Elado-Kotcse-etterem-kocsma-vendeglato-hely-Balaton

A képen az étterem látható a külön teremmel.

 Elado-Kotcse-etterem-kocsma-vendeglato-hely-Balaton

Az étteremben egyidőben 40 főt, a kerthelyiségben 80 főt lehet leültetni és kiszolgálni. A kép a kerthelyiségben készült.

A megélhetést biztosító, pénzt termelő vendéglő irányára 23,5 millió Forint. Minden további információért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez hívja az értékesítőt a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: