Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Lakóházak, lakások

Kód: Lh-456 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatonkenesén 5 szobás családi ház, vállalkozásra alkalmas melléképülettel eladó

(Az ingatlan alkalmas nyaralásra, állandó itt lakásra és vállalkozási tevékenységre is.)
 

 Balatonkenese-Balaton-elado-csaladi-haz-nyaralo-vallalkozas-kisipar-telek

A képen a családi ház látható a melléképülettel és udvarral.

Balatonkenesén, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített 1322 m2 telken eladó egy családi lakóház, melléképülettel. A családi ház alkalmas nyaralónak, állandó itt lakásra, azon túl a megélhetést is biztosítani tudja, ugyanis a melléképületben működtetheti vállalkozását, kispari tevékenységét. Az ingatlantól a centrum kb. 1000 méter, a strand kb. 2000 méterre található.

A kétszintes családi ház kb. 8,45 m x 8,53 m külméretű.  A kb. 66 m2 alapterületű földszint helyiségei: lakószoba, konyha, kamra, három hálószoba és fürdőszoba (kád-mosdó-WC). A fenti alapterülethez kapcsolódik a kb. 10,14 m2-es terasz.

A tetőteret a külső feljáratú lépcsőn lehet megközelíteni. A kb. 64 m2 alapterületű tetőtér helyiségei: lakóelőtér, konyha-étkező, kettő hálószoba és fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC). A két szint össz-szint alapterülete: kb. 130 m2. 

A melléképület kb. 6,60 m x 7,27 m méretű, padlózata betonozott, koszorú és fafödém van. Több ablak van rajta, így a helyiség világos, autókkal is be lehet állni. 

 Balatonkenese-Balaton-elado-csaladi-haz-nyaralo-vallalkozas-kisipar-telek

A kép a földszinti konyhát ábrázolja, melyből közvetlenül nyílik a karma.

 Balatonkenese-Balaton-elado-csaladi-haz-nyaralo-vallalkozas-kisipar-telek  Balatonkenese-Balaton-elado-csaladi-haz-nyaralo-vallalkozas-kisipar-telek

A szobák parkettásak, a többi helyiség járólap burkolatú. A képeken a földszinti hálószobák láthatók.

 Balatonkenese-Balaton-elado-csaladi-haz-nyaralo-vallalkozas-kisipar-telek

A képen a földszinti fürdőszoba látszik.

Az ingatlanba be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (3x20 Amper áramerősséggel), a szennyvízcsatorna és vezetékes földgáz. Ki van építve a radiátoros gázközponti fűtés. A használati melegvizet gázbojler biztosítja. 

 Balatonkenese-Balaton-elado-csaladi-haz-nyaralo-vallalkozas-kisipar-telek

A nagyméretű kertet sokféleképpen lehet használni: pihenőkertként, veteményesként, vagy a kisipari tevékenységgel összefüggő anyagok tárolására.

A balatoni családi ház irányára 24 millió Forint. Az ingatlant előre egyeztetett időpontban meg lehet tekinteni. Az időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: