Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Telkek, földterületek

Kód: Te-177 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Egy kis ügyességgel, olcsón megoldhatja balatoni nyaralásait

(Csendes nyugodt helyen földterület eladó.)
 

 Elado-telek-Balatonszepezd-foldterulet-nyaralas-Balaton-strand

Balatonszepezden, belterületen, aszfaltozott útról megközelíthető kertvárosi lakóövezetben, a balatonszepezdi strandtól 736 méterre, 657 m2 nagyságú Tölgyfa erdős terület eladó (a képen balra), mely magántulajdon, melyet kitakaríthat, bekeríthet és amelyet alkalmassá tehet a nyári szezon itt töltésére.

A telekre be van vezetve a vezetékes földgáz. A víz és a villany beköthető. Szennyvízcsatorna nincs az utcában, de kiépíthető. Addig is, amíg nem épül ki a szennyvízcsatorna, a telket lehet használni. A telekre időszakosan be lehet állni lakókocsival, lakóautóval, zárt fekáliatartállyal vagy anélkül, el lehet helyezni sátrat, zárt fekáliatartályos mobil WC-t.

Építhet kerti berendezéseket, szaletlit, sörpadot, gyermek-játszószereket, tűzrakó-helyet, stb. Építkezni a szennyvízcsatorna hiányában nem lehet. Amennyiben bekeríti, itt lehet hagyni autót stb., amíg strandol. A telek irányára: 3,5 millió Ft. Később ha lesz szennyvíz, épülhet a telekre vagy jobb áron eladhatja. Érdeklődni a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gábornénál lehet.


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: