Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Nyaralók, üdülők

Kód: Ny-321 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatonvilágoson, a Kosztolányi u. 44. szám alatt nyaraló eladó

(A balatoni nyaraló, négy-öt fő részére biztosít kényelmes használatot.)
 

 

Balatonvilágoson, a Kosztolányi Dezső u. 44. szám alatt lévő 412 m2 térmértékű, teljesen bekerített, parkosított telken eladó egy önálló helyrajzi számon nyilvántartott, kétszintes, téglaépítésű nyaraló.

A nyaraló megjelenése ugyan olyan, mintha ikerház lenne, de mégsem az. A szomszédos épülettel való csatlakozásnál két főfal épült meg, tehát a két épület egymástól független, külön mérőórákkal.

A nyaraló, a jó fekvése miatt gyermekes családoknak, vagy nagyszülőknek unokákkal ideális. A nyaralót aszfaltos útról lehet megközelíteni, az utcában jellemzően nyaralóépületek találhatók, de több állandó lakos is életvitelszerűen itt lakik.

Az ingatlantól minden elérhető 1000 méteren belül (strand, boltok, étterem, vasútállomás, buszmegálló). Az ingatlan autóval az M7 autópályán, vonattal és autóbusszal is könnyen megközelíthető. A képen a nyaraló látható.

 

Az épület részben alá van pincézve, itt egy kb. 16,34 m2 alapterületű garázs került kialakításra, de lehet tárolóként is használni.

A kb. 38,07 m2 alapterületű földszinten nappali szoba, étkező, főzőfülke, hálószoba és fürdőszoba található. Ezen alapterületben szerepel a részben fedett terasz fél alapterülettel.

A kb. 18,87 m2 alapterületű tetőtérben egy vendégszoba van, mely alapterületben szerepel a loggia fél alapterülettel. A nyaraló a három szinten összesen kb. 73,28 m2 alapterületű. A képen a nyaraló alaprajzi beosztása látszik.

 

A nappali szobához közvetlenül kapcsolódik a kb. 10,52 m2 alapterületű, részben fedett és árnyékolható terasz. A kép a nappali szoba és a terasz kapcsolatát ábrázolja.

 

A képen a nappali szoba látható a másik irányból nézve a tetőtéri feljáró lépcsővel.

 

A képen a nappalihoz kapcsolódó étkező látszik.

 

A kép a mini konyhát ábrázolja.

 

A helyiségek padlóburkolata laminált parketta és mázas kerámia. A képen a földszinti szoba látható.

 

A nyaralóba be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, a szennyvízcsatorna és vezetékes földgáz. TV műsorokat parabola antennával lehet fogni. A fürdőszobában van felszerelve a Bosch típusú átfolyós rendszerű vízmelegítő. A képen a fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC) látszik.

   

A nyaraló fűtése gázkonvektorokkal van megoldva. A képek a tetőtéri szobában készültek.

   

A kis kert gondozása nem igényel nagy ráfordítást és kellően elegendő nagyságú ahhoz, hogy a szabadban tudjon pihenni, bográcsozni, a gyerekeknek is van hely a játszáshoz, futkosáshoz. A kertben vannak árnyékos és naposabb részek. A képeken egy-egy kertrészlet látható.

 

A képen a kb. 16,34 m2-es garázs látszik.

 

A nyaraló megvételével hivatalosan is kedvezményes belépési jogot kap az egyik legjobb déli parti strandra (Club Aliga). A kép a Club Aligai strandot ábrázolja.

A kis telken lévő balatoni nyaraló irányára 19,95 millió Forint. Minden további információért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: