Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Nyaralók, üdülők

Kód: Ny-128 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

 Balatonvilágoson a strandtól 1200 méterre, nyaraló eladó

(A vonattal, autóbusszal és autóval, könnyen megközelíthető nyaralót, gyakrabban használhatja a család!)
 
 
 

A Budapesthez közeli Balatonvilágoson, csendes helyen, 661 m2-es bekerített telken, korának megfelelő állapotú, karbantartott nyaraló eladó. Az ideális nagyságú, kb. 20 méter széles telek füves, benne nagy árnyékot adó fák vannak. A tágas udvar jól használható. A nyaralótól a strand kb. 1200 méter távolságra található.

   

A kb. 50,42 m2-es nyaraló helyiségei: beépített terasz, nappali, hálószoba, főző, fürdőszoba, külön WC található. A nyaralóba az alábbi közművek vannak be vezetve: víz, villany és a szennyvízcsatorna. Vezetékes földgáz van az utcában, igény esetén bevezethető. Az 1979 évben épült hétvégi ház korának megfelelő állapotú és kialakítású. Szerkezetei: betonalap, B30 téglafal, vasbeton áthidalók,- koszorú,- födém, fa tetőszerkezet, palafedés.

   

Ilyen jelenleg és ilyet lehet belőle kihozni

A hétvégi ház bruttó alapterülete 62 m2. Ez a telek alapterületének 9,4 %-a, ami azt jelenti, hogy a törvényes beépítési 15 % ot figyelembe véve az épület további 37 m2-rel bővíthető lenne. Ahhoz, hogy a nyaraló komfortosabb és használhatóbb legyen nem is kell ekkora bővítés. A nyaralóépület udvar felé történő megtoldásával alápincézhető fedett teraszt kapunk, melyben megoldható a tetőtéri feljárást biztosító lépcső, az étkezés és a kerti grillező is.

A főzőfülkében vagy a grillezőben főtt/sütött étel könnyen felszolgálható a teraszon és a pincehideg innivaló is a pincéből. A részben fedett és nyitott terasz pedig közvetlenebb kapcsolatot biztosít a ház és a telek között. A külső feljáratos tetőtéri lakrészben kialakítható további szoba és fürdőszoba, amennyiben szükség lenne rá. Természetesen az alakítás nem kötelező, így is maradhat, ahogy van, hiszen már lassan 30 éve szolgálja tulajdonosait.

 

A nyaraló irányára 15,9 millió Forint. A további információkért hívja  a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gábornét!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: