Ingatlankereső

A felesleges ingatlan, egy holt tőke, amit el kell adni

Az olyan ingatlan, amelyet nem használnak, az csak egy holt tőke. Ha nincs haszna, nem hoz semmit, nem termel megfelelő nagyságú jövedelmet, akkor csak terhei (költségei) vannak. Az ilyet el kell adni.

Az olyan ingatlan, amelyet nem használnak, az csak egy holt tőke. Ha nincs haszna, nem hoz semmit, nem termel megfelelő nagyságú jövedelmet, akkor csak terhei (költségei) vannak. Igaz, hosszútávon, általánosságban emelkedhet az értéke, de mi van, ha ez az idő hosszú?

Olyan hosszú, hogy mire eladná, már nem élvez belőle semmit. Amennyiben felesleges, nem tudja jól kihasználni, adjuk el! Változtassuk át, a holt tőkét, működő tőkévé. A pénzt, költse magára, az egészségére, vegyen autót, utazza el, egyen-igyon, szórakozzon! Csak egyszer élünk. És az sem mindegy, hogyan?

Egy "jó ingatlaniroda" akár segítheti is az Eladó és a Vevő gyorsabb egymásra találását. Egy régóta működő irodában, amely rendszeresen hirdeti magát, és az évek során nagy ügyfélkörre tett szert, egyszerre jelentkezik a kereslet és kínálat, ezáltal nagyobb az eladás esélye. Az ingatlan-értékesítés, a jelenlegi balatoni ingatlanpiacon különleges szakértelmet kíván, ezért ne rekessze ki magát az ingatlanközvetítő igénybevételének lehetőségéből.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és szakértő, telefon 06-30-218-0000

Ingatlant, ha eladna vagy venne,- szakértelmünk Önnek is hasznára lenne…

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.