Ingatlankereső

Miért forduljunk ingatlanirodához?

Egy szimpatikus, jól felkészült, tárgyalóképes szakembernek, aki az adásvétel létrejöttében is érdekelt, szívesebben adnak Megbízást, illetve vesznek tőle ingatlant, még akkor is, ha ez pénzbe kerül.   

ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda szolgáltatásai

Miért forduljunk ingatlanirodához?

Sok hasonló kérdést tettek már fel, különböző irodák és mindjárt a választ is megadták, megszólítva a bizonytalan Eladókat, Vevőket, miért forduljanak ingatlanközvetítő irodához? A válaszokban néha manipulatív elemek is találhatók, pl. „legrövidebb idő alatt a legmagasabb áron”, hülyének nézve Eladót, Vevőt, a nyilvánvaló ellentmondással, hiszen legrövidebb idő alatt csak áron alul lehet elkótyavetyélni, amit a tulajdonos is meg tud tenni. A legjobb áron való eladáshoz pedig, jó ideig a piacon kell tartani az ingatlant, hogy kialakuljon a tényleges ára.

Apróbb különbségek az ingatlanirodákban, felszereltségben, képesítésben, működési területben, üzletpolitikában természetesen vannak, de amiért ténylegesen érdemes ingatlanoshoz fordulni az az ingatlanos személye, személyisége és az a tudása, amelyet az iskolák nem tanítanak, és amelyet csak hosszú gyakorlati idő alatt lehet megszerezni. Ez a szakmai rutin.

A tudás, a képesség az üzleti tárgyalásra nemcsak az ingatlanhoz, ingatlan-nyilvántartáshoz kapcsolódik, hanem az eladáshoz, mint eladói képességhez, a személyes eladáshoz is. A kiváló tárgyalóképességen, az emberismereten, az igények feltárni tudásán, a szakmai hozzáértésen túl, a közvetítő megjelenése is fontos és az, hogy mennyire szimpatikus az illető?

Egy arrogáns, rosszul kinéző, antipatikus Eladótól ritkábban vesznek, az ilyen Vevőnek ritkábban adnak el ingatlant. Ezzel szemben egy szimpatikus, jól felkészült, tárgyalóképes szakembernek, aki az adásvétel létrejöttében is érdekelt, szívesebben adnak Megbízást az Eladók, illetve vesznek tőle ingatlant a Vevők, még akkor is, ha ez pénzbe kerül.

A közvetítő munkája ráadásul leveszi Megbízója válláról az ingatlaneladás, ingatlanvétel terheit. Megtakarít, Önnek pénzt, fáradtságot, szabadidőt. Azt a szabadidőt, amely oly keveseknek adatott meg, és amely a felgyorsult, rohanó világban még inkább felértékelődött. Hogyan válasszunk ingatlanost? Kattintson ide!

Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző és szakértő 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző és szakértő 06-30-218-0000

Ingatlant, ha eladna vagy venne,- szakértelmünk Önnek is hasznára lenne…

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.