Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Lakóházak, lakások

Kód: L-401 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Családi lakóház a Balaton északi partján eladó

(Aki kereskedik, vagy szolgáltat, annak könnyen megtalálható, és megközelíthető, jól láthatóan, út mellé kell települnie és ott is kell laknia!)
 

 

Olyan ma a gazdasági helyzet, hogy csak lakni, luxus. Valamit kell mellette csinálni, ami pénzt hoz. Az alább ismertetésre kerülő ingatlan olyan, amivel pénzt lehet keresni.

A Balaton északi partján, panorámás környezetben, 692 m2-es bekerített saroktelken eladó egy kereskedelmi vagy szolgáltatási, célra alkalmas családi ház, melléképülettel. Az ingatlant, a Balatont Veszprémmel összekötő útról és egy kis utcáról lehet megközelíteni.

Idegenforgalmi szezonban, ügyes vállalkozó, ha tud olyat szolgáltatni, melyre vevők a turisták, megcsinálhatja a szerencséjét. Ez általában a fizikai szükségletet kielégítő vállalkozásoknál sikerülni szokott. Ilyenek az evés, ivás, alvás, testápolás (kozmetika, köröm, haj, stb.) de kertápolás, facsemeték árusítása, zöldség-gyümölcs lerakat, öltözködés, strandcikk, ingatlaniroda, szállásközvetítés, illetve bármi számításba jöhet. Ehhez a lehetőségek adottak. 

Akik elhaladnak a stratégiai szempontból kulcsfontosságú helyen, azok mindenképpen látják az ingatlant, a választott tevékenység jól látható, jól reklámozható. A település jó közellátással rendelkezik, a közelben vannak élelmiszerboltok, orvos, gyógyszertár, buszmegálló, a Balaton kb. 1100 méterre, míg a strand kb. 2300 méter távolságra van az ingatlantól. A képen az épület és a főúthoz való kapcsolata látható.

Balaton-felvidek-Lovas-csaladi haz-elado 

A vállalkozói célú épület külmérete 9,55 m x 4,67 m, melyet közterület határol, így a betérő ügyfelek parkolása megoldott. A képen az épület és közterület kapcsolata látszik.

Balaton-felvidek-Lovas-csaladi haz-elado 

A háromszintes lakóépület a ’80-as évek közepén épült, tégla falazattal, a külső falakon Dryvit hőszigeteléssel, vasbeton födémmel, fa tetőszerkezeten pala + modifikált bitumenes lemezfedéssel. A fa nyílászárókra redőnyök vannak felszerelve. A képen a háromszintes családi ház látszik.

Balaton-felvidek-Lovas-csaladi haz-elado 

A kb. 47,23 m2-es alagsor helyiségei: kazánház, zuhanyozó, garázs, műhely és raktár. A kb. 77,33 m2-es földszint helyiségei: közlekedő, lakószoba, étkező, főzőfülke, külön helyiségben WC, közlekedő, kettő szoba és fürdőszoba (kád, mosdó). Ezen alapterületen felül ezen a szinten van a Balaton irányába tájolt kb. 12,28 m2-es terasz, melyről a Balaton és a tihanyi félsziget is látható. A kb. 39,5 m2-es tetőtér helyiségei: közlekedő, kettő szoba, zuhanyozó, főzőfülke és étkező. Az étkezőből ki lehet menni a Balaton felé néző erkélyre, mely kb. 8,70 m2-es. A kép a családi ház alaprajzi elrendezését ábrázolja.

Balaton-felvidek-Lovas-csaladi haz-elado 

A szobák szalagparkettásak, az egyéb helyiségek járólap burkolatúak. A képen a földszinti, délnyugati lakószoba látható.

Balaton-felvidek-Lovas-csaladi haz-elado 

A képen az étkező látszik, melyből közvetlenül nyílik a főzőfülke.

Balaton-felvidek-Lovas-csaladi haz-elado  Balaton-felvidek-Lovas-csaladi haz-elado 

A képek a földszinti szobákban készültek.

Balaton-felvidek-Lovas-csaladi haz-elado 

Az ingatlan összközműves, be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A fűtés radiátoros központi fűtés, mely felváltva működtethető vegyes tüzelésű és a gázkazánról. Meleg vizet villanybojler állítja elő. A kép a földszinti, felújított fürdőszobát (kád, mosdó) ábrázolja.

Az ingatlan irányára 31,9 millió Forint. A megtekintés időpontjának egyeztetéséhez legyen szíves felhívni a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gábornét! Tulajdonos Veszprémben 1+2 félszobás téglalakást, vagy kisebb közbülső sorházat értékegyeztetéssel beszámít. 


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: