Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Lakóházak, lakások

Kód: Lh-339 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Pénzt termelő lakóház a Balatonnál, Siófokon eladó

(Otthon, kereskedelmi üzlet és bérbe adható különálló lakás együtt.)
 

 Siofok-elado-csaladi-haz-uzlet-Balaton

Siófokon, a központtól (Víztorony) 542 méterre eladó egy teljesen bekerített, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves, 569 m2-es telek, többfunkciós családi lakóházzal. A lakóház utca felőli része kereskedelmi üzlet, a hátsó része és a tetőtér otthonként szolgál a tulajdonos részére, míg az udvari szárnyban egy külön bejáratú és jól kiadható, többszobás lakás, alatta garázzsal került kiépítésre. Az ingatlantól kényelmesen sétálva 7 perc alatt lehet beérni a városközpontba. A képen a családi ház utcai homlokzata látható az üzlettel, felette az otthonnal.

 Siofok-elado-csaladi-haz-uzlet-Balaton

A házat 1983-ban építették, melynek külmérete: 9,30 m x 10,80 m. A különálló lakrész külmérete: 6,60 x 8,70 m, + 6,0 m x 4,60 m. Az ingatlan falak nélküli hasznos alapterülete kb. 250 m2. Az épületek jól karbantartott állapotúak, jól kihasználhatók akár saját vállalkozás, akár bérbeadás útján. A családi ház hagyományos építési móddal került megépítésre, a terveket és a kivitelezést is Siófok egyik meghatározó építészmérnöke készítette és vezette. A képen a főépület toldalékaként megépült önálló lakás + garázs látszik.

 Siofok-elado-csaladi-haz-uzlet-Balaton

A kép az udvar és a kert egy részét ábrázolja. A többfunkciós siófoki ingatlan irányára, figyelemmel annak nagyságára,- kialakítására, a telek nagyságára és a hely jóságára: 63 millió Forint. A főépület földszintjén van egy bérbeadható bejáratott kereskedelmi üzlet. Ennek nagysága jelenleg 17 m2, de növelhető 35 m2-re. A főépület emeletén 2 apartman (szoba fürdőszobával) + 2 szoba valamint a főépület toldalékaként épített épületszárnyban egy másfélszobás lakás található.

Siófokon 1 szoba bérleti díja 40 ezer Ft/hó + rezsi. Az üzlet bérleti díját 80 ezer Ft/hó + rezsivel lehet számolni. Ebből lehet következtetni a várható egész éves jövedelemre és el lehet dönteni érdemes-e bankban tartani vagy inkább üzemeltetni ezt az ingatlant. Minden további információért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez hívja az értékesítőt a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: