Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Nyaralók, üdülők

Kód: 537 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Kényelmes, tágas apartman-üdülő a vízparton eladó

(Öröm, vidámság, szabadon megközelíthető Balaton part, jó közellátás és igazi balatoni hangulat!)
 

 

A Balaton déli partján, az egyik legnépszerűbb nyaralóhelyen, a vasút és a vízpart között, a vízparton, eladó egy 2010 évben épült Balatonra panorámás, extra méretű terasszal rendelkező földszinti apartman. Az előkelő helyen fekvő apartman egy teljesen bekerített, zárt lakóparkban, 3542 m2 földterületen fekszik. 


Az új apartman kb. 109 m2 nettó alapterületű 1 + 3 félszobás, kiválóan alkalmas kicsiknek és nagyoknak. Akár 6 fő is kényelmesen elfér benne. A szabad strand vízéig nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton. A szabad strand vize 82 m, a hajóállomás 650 méter távolságra van az apartmantól. 100 méteren belül minden közellátás (halsütő,- lángos,- fagylalt,- bisztró, étkezési,- bevásárlási lehetőség) elérhető. A kiváltságos hely lehetővé teszi, hogy gyalog, egy szál fürdőruhába lehessen a strandra menni. A strand használatáért nem kell fizetni. Az apartmanból szép kilátás nyílik a Balatonra. A teraszon található egy szabadtéri konyha, itt lehet sütni-főzni.

Az apartman, igazi nyaralásra, kikapcsolódásra alkalmas. Tulajdonosának nincs gondja semmire, a közös tulajdonú részeket a társasházi közös képviselő és a gondnok intézi. A tulajdonviszonyokat a társasházi alapító okirat, a kulturált együttélés szabályait a házirend szabályozza.

Adásvétel tárgyát képezi az önálló albetéten nyilvántartott apartman és a hozzátartozó közös tulajdon, ami kb. 178 m2 osztatlan közös földterületnek felel meg. Az üdülőhöz tartozik a zárt udvarban két gépkocsi parkoló és két zárható, kizárólagos használatú tároló. Az egyik 2,33 m x 1,66 m, a másik 1,17 x 3,11 m bel-méretű. Tehát a vevő nemcsak az apartmant, hanem két felszíni parkolót és két tárolót is kap a vételárban.

Érdemes megfigyelni a lakosztály remek kialakítását. Ha gondolatban nagyjából megfelezzük az apartmant, azt látjuk, hogy két jól elkülöníthető helyiségcsoportot kapunk, melyből a baloldalon a nappal használatos konyha,- étkező,- nappali,- terasz,- WC-kézmosó, míg a jobboldalon, a nyáron hűvösebb égtáj felé tájolt hálószobák találhatók a fürdőszobával. A hűvösebb pontosabban az észak-keletre néző hálószobákban a legjobb aludni, mert a falak fel sem melegednek. A terasz egy része fedett. A kép az apartman mérethelyes alaprajzi elrendezését ábrázolja.

Eladó balatoni lakás a vízparton  Eladó balatoni lakás a vízparton 

A képeken a nappali szoba látszik.

Eladó balatoni lakás a vízparton  Eladó balatoni lakás a vízparton 

A képek a konyhát ábrázolják az egyedi legyártású beépített bútorral és a Siemens háztartási gépekkel.

Eladó balatoni lakás a vízparton 

A képen a közlekedő és az előszoba látható.

Eladó balatoni lakás a vízparton 

Az üdülőben padlófűtés került kiépítésre, így télen-nyáron egyaránt használható. A fűtést és a használati meleg-vizet a fürdőszobában elhelyezett kombi gázkazán biztosítja. A képen, az igényesen berendezett fürdőszoba látszik.

Eladó balatoni lakás a vízparton  Eladó balatoni lakás a vízparton 

A képek a Balatonra tájolt hálószobát ábrázolják.

Eladó balatoni lakás a vízparton 

Puha ágyak… A képen egy másik hálószoba látható.


A vízparti jellegű kényelmes balatoni apartman irányára: 60 millió Ft. Minden további információért és a megtekintés időpontjának egyeztetéséhez, hívja a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gábornét!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: