Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Nyaralók, üdülők

Kód: Ny-187 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Nagycsaládos nyaraló a Balatonnál, a vízparton eladó

(Mindenkinek jut külön toilette, bidet és boudoir.)
 

 Elado-vizparti-panzio-vallalati-udulo-Balaton

Balaton déli partján, a vízparton eladó egy kb. 11,0 x 11,0 külméretű 3 szintes üdülőépület, melyben 10 szoba, 8 fürdőszoba és más egyéb helyiségek találhatók. Az épület összesen kb. 270 m2 nettó alapterületű. A 10 szoba ideálisan 20 fő kényelmes elhelyezését tudja biztosítani.

A ház további helyiségei egy közösségi társalgó, fedett terasz, fedett erkély és egy gondnoki lakrész. Az ingatlan kiválóan alkalmas nagycsaládosok, nagy baráti társaságok nyaralására, nyaraltatására, bérbeadásra, jövedelemtermelés céljára. A vízparti ingatlanok elő-, fő- és utószezonban is jól kiadhatók.

 Elado-vizparti-panzio-vallalati-udulo-Balaton  Elado-vizparti-panzio-vallalati-udulo-Balaton

Az épület masszív építésű. Szerkezetei: betonalap, téglafalazat, vasbeton födémek, fa tetőszerkezet, cserépfedés. Külső főfalai hőszigetelt Lasselsberger-Knauf vakolattal vannak ellátva. Nyílászárói részben műanyag, részben fa szerkezetűek. Be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram) és a szennyvízcsatorna.  

 Elado-vizparti-panzio-vallalati-udulo-Balaton

Mindegyik szobához fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC) kapcsolódik. A szobák parkettásak, illetve járólaposak. A tetőtéri erkélyről és a szobákból is panorámás a kilátás nyílik a tóra. Az épület 500 m2 telken helyezkedik el.

 Elado-vizparti-panzio-vallalati-udulo-Balaton

A ház előtti közterületre már nem építhetnek, így a gyönyörű kilátás, a vízkapcsolat és az ingatlan vízparti jellege, így értéke is a távlatban megmarad. A vízparti nagycsaládos nyaraló ára 85 millió Forint. A jövedelemtermelő, kereső tevékenységen túl az ingatlan kiválóan alkalmas vállalati üdülőnek. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető. Az időpont egyeztetéséhez hívja a 06-30-218-0000 telefonszámot.


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: