Luxus ingatlanok összes eladó ingatlan

Település:

Luxus ingatlanok

Kategória:
Ár:
Eladó luxus ingatlanok, eladó luxus ingatlan, eladó luxusház, eladó luxuslakás, eladó luxusnyaraló, eladó luxusüdülő, eladó luxustelek a Balaton északi, a Balaton déli partján, a Balaton-felvidéken, a Balaton környékén

Eladó luxusingatlan, luxusingatlanok eladók

 
Sokan használják a luxus szót: luxuslakás, luxus-apartman, luxusvilla, luxusélet, luxusautó, luxusóra, luxushajó, luxusékszer, luxusutazás, luxustermék, luxusmárka, luxusdivat, luxusingatlan, luxusadó és hasonlók, de sokan nem ismerik mi a luxus jelentése? Akik jártak Monte Carlóban, Las Vegasban, vagy Marbellán, azok láthatták, hogy a világ gazdagjai milyen luxus életszínvonalon élnek? Luxuslakosztályaikban laknak, egészségesek, külön személyzetük van és tele vannak luxusautókkal, luxushelikopterrel, luxusrepülővel, luxusjachttal és rengeteg szabadidővel.
 
Mi a luxus? Elsődlegesen a luxus latin eredetű szó, fényűzést, pompát, de jelenti a túlzott kényelmet, drága javak birtoklását is, de jelenti továbbá, valakinek az anyagi erejét meghaladó kiadását, költekezését is. Létezik luxusingatlan is. Luxusingatlan az, amit a nyugat-Európa luxusszállodáiban megfordult emberek luxusingatlannak tartanak. A hazai ingatlanpiacon is találkozni lehet luxussal. Mi a luxus az ingatlanoknál? Az előbbiekből következően:
 
Luxusvízpart  Luxusbirtok
 
1, Luxusingatlan az, amelynek helye egyedi. Egy közvetlen vízparti ingatlan a Balatonnál, a helye miatt luxus. A luxust a magánvízpart feletti rendelkezési jog és kiváltság képezi. Egy elvehetetlen örökpanorámás lakás vagy lakóház, melynek az ablakaiból a Balatont lehet látni, szintén lehet luxus. A nagyobb méretű (több hektár) telek is lehet luxus a kert használhatósága miatt, ahol magánteniszpálya, úszómedence, lovarda, vadaspark, tó, pihenőkert, a kert gondozását végző személyzet, esetleg biztonsági szolgálat jelentheti a luxust. 
 
Luxuskonyha
 
2, Luxusingatlan továbbá az, melynek kialakítása: minden tevékenységre alkalmas kényelmes,- tágas élettér, minden szobához közvetlen fürdőszoba tartozik bidével, belső medence, wellness,- fitnesz,- konditerem, Finn szauna, infraszauna, gőzkabin, télikert, dolgozószoba,- könyvtár, női szalon, toalett, és különböző hobbytevékenységre (borozó, bár, kártyaszoba, biliárdszoba, zeneterem, mozi-terem, szivarszoba, stb.) alkalmas terek.    
 
Luxusfürdő  Luxus-fürdőszoba
 
3, Luxusingatlan az, ha a felszereltsége átlag feletti drága luxustermékekből áll. A luxusház felszereltségei prémium márkájú luxus javak, luxuskonyha, luxusfürdőszoba, jakuzzi, teljes klíma, teljes biztonsági rendszer, lift házon belül, automata kapuk, fűtött garázs, elektromos redőnyök, elektromos függöny, központi porszívó, stb.
 
A luxusingatlanról bővebben itt olvashat

Nyitva vagyunk a hét minden napján, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon is. Ingatlanirodánk, az eladó balatoni ingatlanok, házak, lakások, nyaralók, üdülők, telkek, eladó vízparti ingatlan, exkluzív ingatlan, luxus-ingatlan, balatoni panorámás és egyéb eladó balatoni ingatlanok kínálatával várja Önt egyeztetett helyen és időben, a Balaton északi, a Balaton keleti, a Balaton déli, a Balaton nyugati partján, a Balaton-felvidéken, a Balaton közelében. Időpont-egyeztetéshez hívja Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonon!