Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Üzleti ingatlanok

Kód: Lh-207 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Hangulatos panzió a Balaton-felvidéken eladó

(Turisztikailag frekventált helyen panzió, melegkonyhás étteremmel, kerthelyiséggel eladó.)
 

Eladó panzió a Balaton-felvidéken 

A romantikus Balaton-felvidéken, hazai és külföldi turisták által is látogatott, forgalmas helyen eladó egy panzió étteremmel, kerthelyiséggel. Ezen a gyönyörű vidéken nemcsak kirándulni lehet, hanem változatos programok, fesztiválok, népművészeti vásárok, szüretek, borkóstolók részesei lehetnek a turisták.

Eladó panzió a Balaton-felvidéken  Eladó panzió a Balaton-felvidéken 

Az ide érkező látogatók, kirándulók, a fogadóban kényelmesen megpihenhetnek, több napot eltölthetnek az apartmanokban, házias ételeket, finom borokat fogyaszthatnak. A környék kirándulásra, túrázásra, kerékpározásra, lovaglásra kiváló. Ahogy a képeken is látszik a kis csapat gyalog indult el hegynek-völgynek, de visszafelé már elfáradtak és lovaskocsi hozta őket.

Eladó panzió a Balaton-felvidéken 

Egy lovas fogatról szemlélve a tájat.

Eladó panzió a Balaton-felvidéken 

A kb. 650 m2 alapterületű panzióban melegkonyhás étterem és nyolc bérbe adható apartman került kialakításra. A földszinti üzlettérben kávét, üdítő italt, szeszes italt lehet fogyasztani, a teraszon pedig fagylaltozni lehet. A képen a panzió környezete látható.

Eladó panzió a Balaton-felvidéken  Eladó panzió a Balaton-felvidéken  Eladó panzió a Balaton-felvidéken 

Az éttermi rész befogadó képessége: 60 személy az étteremben, a belőle nyíló bárban 40 személy és további 60 személy a nyitott, de fedett kerthelyiségben tud helyet foglalni. A konyha rendelkezik az ÁNTSZ és az Élelmezésügyi Hatóság minden előírt előírásaival, helyiségeivel. A vendégek részére a gépkocsikkal való parkolás biztosítva van. A képeken az étterem látszik.

Eladó panzió a Balaton-felvidéken 

A kép az étterem külön termét ábrázolja, a bár sarokkal.

Eladó panzió a Balaton-felvidéken  Eladó panzió a Balaton-felvidéken 

A képeken a földszinti üzlettér látható.

Eladó panzió a Balaton-felvidéken  Eladó panzió a Balaton-felvidéken 

A képeken a fedett kerthelyiség egy hangulatos része látszik.

Eladó panzió a Balaton-felvidéken  Eladó panzió a Balaton-felvidéken 

A szállóvendégek részére nyolc apartman került kialakításra, melyből hat egyszobás és kettő kétszobás. Mindegyik apartmanhoz kapcsolódik egy fürdőszoba (zuhanyozó- mosdó-WC). Az apartmanok fenyőbútorokkal vannak berendezve, televízió és internet hozzáférési lehetőséggel. A képek az egyik emeleti apartmanban készültek.

Eladó panzió a Balaton-felvidéken 

Az épületben ki van építve a radiátoros gázközponti fűtés, de van egy szép cserépkályha is, melyet szükség esetén használnak. A melegvizet gázbojler biztosítja. Minden közmű be van vezetve: vezetékes ivóvíz, villany 3 x 20 Amper áramerősséggel, földgáz és szennyvízcsatorna. Kábel TV, internet és riasztó be van kötve. A közműveken történő fogyasztásokat külön mérőórák mérik. A képen az egyik emeleti közlekedő látszik az apartmanokkal.

A falusi turizmus szempontjából jó helyen lévő panzió vételára 62,5 millió Ft. A befektetés, a tulajdonos elmondása szerint hét-nyolc év alatt megtérül. Minden további és a napi információért hívja irodánkat a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: