Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Üzleti ingatlanok

Kód: Lh-187 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Hat lakásos társasház a Balatonnál eladó

(A balatoni ingatlan kiválóan alkalmas ingatlanüzemeltetésre. Bérbe adható, vagy megvehető akár hat családnak is.)
 

Hat lakásos társasház eladó 

Balaton északi partján, turisztikai szempontból frekventált településen, 1295 m2 térmértékű, önálló, teljesen bekerített telken, hatlakásos társasház eladó. A hat, külön-bejáratú, önálló albetéten nyilvántartott lakás egy meglévő épület felújításával és bővítésével jött létre. A tulajdonos a meglévő ingatlan értékét a pótló beruházással az újkori érték fölé emelte, a bővítéssel keletkezett ingatlanrész újépítésű.

Hat lakásos társasház eladó  Hat lakásos társasház eladó

A lakások minősége kiemelkedően magas színvonalúak. A nyílászárók, vakolatok, felületképzések, burkolatok, épületgépészeti vezetékrendszerek, berendezési tárgyak felszerelések, közművek tetőszerkezet, tetőfedés, stb. mind újak

Hat lakásos társasház eladó 

A lakásokba minden közmű be van vezetve (vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz, szennyvízcsatorna, telefon, kábel TV). A fogyasztásokat külön mérőórák mérik. A majdani lakástulajdonosok külön tulajdonában kerülő lakásainak és a lakásokhoz tartozó közös tulajdonok használatát, jogokat és kötelezettségeket, a leendő tulajdonostársak egymás közötti jogviszonyát a társasház alapító okirat szabályozza.

Hat lakásos társasház eladó  Hat lakásos társasház eladó 

Az ingatlanhoz minden közel található, így a bevásárlási,- étkezési,- szórakozási lehetőségek, orvos,- gyógyszertár, iskola, templom, vasútállomás, buszmegálló, strand stb.

Hat lakásos társasház eladó 

Az 1 jelű lakás földszintjén, előtér, amerikai konyha,- étkező,- nappali szoba, fürdőszoba-WC, míg a tetőtérben lépcsőház, előtér, 3 szoba, fürdőszoba-WC helyiségek találhatók. A 2 jelű lakás földszintjén, nappali szoba, hálószoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, WC, előtér, míg a tetőtérben lépcsőház, előtér, gardrób, 3 szoba, fürdőszoba helyiségek vannak.

Hat lakásos társasház eladó  Hat lakásos társasház eladó 

A 3 jelű lakás helyiségei, előtér, nappali szoba, hálószoba, konyha-étkező, fürdőszoba-WC, kamra. A 4 jelű lakás áll, előtér, nappali szoba, hálószoba, konyha-étkező, fürdőszoba-WC helyiségekből.

Hat lakásos társasház eladó 

Az 5 jelű tetőtéri lakásban, előtér, konyha-étkező, fürdőszoba-WC, kamra, 2 szoba található. A 6 jelű tetőtéri lakás az alábbi helyiségeket tartalmazza, előtér, nappali szoba, 3 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba-WC.  

Hat lakásos társasház eladó  Hat lakásos társasház eladó 

A komplett ingatlan irányára: 160 millió Ft. A lakások külön is eladók, de egyszerre, egy időben, egy adásvételi szerződésen belül. Minden további információért hívja közvetlenül az értékesítéssel megbízott ingatlanirodát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: