Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Üzleti ingatlanok

Kód: Ü-44 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Ingatlanbefektetés, munkahelyteremtés Pest megyében

(Minden invesztor álma, a minél nagyobb profit elérése. Ez a termelő üzem alkalmas erre.)
 

 Befektetes-invesztor-Pest-megye-telephely-ipari-letesitmeny

Pest megye egyik dinamikusan fejlődő, kb. 40.000 lélekszámú városában, közlekedési szempontból kulcsfontosságú csomópontban, autóval, tömegközlekedési eszközzel, kamionnal, vasúttal is könnyen megközelíthető helyen eladó egy 59709 m2 térmértékű iparterület, 9661 m2 épületállománnyal.

Az ipari létesítmény eddig is üzemelt. A fejlett infrastruktúra ki van építve. Közművei: víz, villany, szennyvízcsatorna, gáz, tűzi-víz. Az épületállomány közepes állapotú, megközelítésük telepen belül több ezer m2-es betonburkolaton történik. Az épületek nagy része kamionnal járható.

Az övezeti besorolása miatt 50 % beépíthetőségi lehetőség van. Ha valaki kisebb darabokra szeretné felosztani a területet 2000 m2-es nagyságú területekre, lehet osztani.

Az invesztornak sok lehetősége volna, de legpraktikusabb az lenne, ha kicsit rendbe hozná az épületeket és olyan termelő beruházást hajtana végre, olyan terméket állítana elő, ami piacképes, ehhez rendelkezésre áll a nagyméretű terület és az épület állomány az infrastruktúrával, a vasúti- és közúti közlekedés.  

Várjuk mindazok jelentkezését, akik tevékenységüket bővítenék (élelmiszer-, vegyi áru-, ipari,- műszaki,- stb.), vagy új vállalkozásba kezdenének. Az ingatlan bármilyen vállalkozásra, munkahely teremtő tevékenységre alkalmas. A város képes adni elegendő munkaerőt, betanított munkást. Külföldi befektetőket is várunk.

Az ingatlan cégvagyon, irányára: 762,0 millió Forint. Az irányár az áfá-t tartalmazza. A további információkért hívja a 06-30-218-0000 telefonszámot.


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: