Ingatlanhirdető

Ingatlanhirdető, ingatlan apróhirdetési lehetőség ingatlantulajdonosoknak

(Ha veszik az ingatlant, kell hirdetni, - ha nem veszik, akkor muszáj…)


Tisztelt balatoni ingatlantulajdonos!

Úgy gondolom, ha valaki a Balaton északi, a Balaton déli partján, a Balaton környékén vagy a Balaton-felvidéken eladná vagy kiadná ingatlanát (ház, lakás, nyaraló, üdülő, apartman), jól tenné, ha azt minél több helyen hirdetné.

A Vevők többsége ugyanis, kényelmesen az otthonából, az internetet böngészve keresgéli az eladó ingatlanokat, ezért az Ön eladó ingatlanának hirdetése az internetes felületeken, elengedhetetlen. Egy eladó vagy kiadó ingatlan a vevők/ bérlők számára nem látható, ha azt, nem hirdetik.

Az „ELADÓ HÁZAK” Kft. a közvetítési tevékenységétől függetlenül az eladó/kiadó ingatlantulajdonosok részére magánhirdetési reklámfelületet biztosít a nagy látogatottságú, kiemelkedően jó reklámhelyen szereplő www.balatoni-ingatlanok.com internetes portálon arra, hogy a saját eladó vagy kiadó balatoni ingatlanát (ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek) hirdethesse.

Cégünk, talán országosan is,- elsőként érzékelte a Vevők részéről felmerülő, részletgazdagabb, nagyobb képek iránti igényt. Az igény kielégítésére bevezettük a nagy képes (1920 x 1080 pixel) ingatlanhirdetéseket. Másik újításunk, hogy nálunk a képek és az alatta közvetlenül megjelenő magyarázó szövegek, kölcsönhatásba vannak egymással, együtt kerülnek feltüntetésre, együtt érik el a kívánt hatást. Mivel a kép és a szöveg egymást erősítik, jobb tájékoztatást nyújtanak, mint a szöveg alatt, egyszerre leömlesztett képek.

Aki kimarad,- lemarad...

Jelen reklámfelület 2007 óta folyamatos fejlesztés alatt áll, azért, hogy a portál a jelenlegi előnyös pozícióját megtartsa.

A portál használata nem ingyenes, a fejlesztőnek is költségei voltak, vannak és lesznek is. Ilyen a tárhely, a folyamatos keresőoptimalizálás és az ügykezelési költségek. Minden hirdetés 1 évig, vagy 1 éven belüli eladásig érvényes. Az 1 év utáni idő újabb díj megfizetésével meghosszabbítható.

A magánhirdetés, lehetőséget nyújt arra, hogy Ön, a saját ingatlanát, saját telefonszámával,- e-mail címével, saját URL címével jelen portálon hirdesse. Ennek igénybevételére, kizárólag az eladó/kiadó ingatlan tulajdonosa jogosult.

A magánhirdetéssel ugyanúgy önálló honlap jön létre önálló URL címmel, a tulajdonos saját telefonszámával,- E-mail címével,- esetleg az ingatlan címével vagy egyéb elérhetőségével, mint a közvetített ingatlanok esetében azzal, hogy itt nincs közvetítési díj, a Vevő közvetlen a tulajdonossal tud tárgyalni.

Az önálló honlap címe bárkinek megadható, elküldhető, az egyedi honlapcímre bármikor hivatkozható. A magánhirdetés megjelenik az adott régióban és az adott ingatlan-kategóriában.

Árak

Maximum 3000 karakter szöveg és maximum 20 db. az oldal struktúrájához illeszkedő 1920 x 1080 pixel méretű fotó 1 év időtartamig: 20.000,- Ft, azaz húszezer Forint, befizetése számla alapján történik. Pénzt vissza nem fizetünk, akkor sem, ha 1 éven belül ezen a portálon, vagy más forráson keresztül eladásra került az ingatlan.

Amennyiben igényli, fénykép,- videofilm,- alaprajz,- hatásos reklámszöveg készítését, egyedi árajánlat alapján cégünk is vállalja. Az eredményességre garanciát nem tudunk vállalni, az ingatlan értékesítését nem csak a hatékony reklám befolyásolja, hanem a gazdasági környezet, fizetőképesség, kereslet, az ingatlan helye,- állapota,- használhatósága,- ára, stb.

Mintahirdetések

A részletekről (hirdetési szerződésről, hirdetés feladás módjáról, időtartamáról, stb.) egyeztethet a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gáborné (Erika) ügyvezetővel, vagy az alábbi üzenetküldési lehetőségen keresztül.

név:
e-mail cím (feladó):
tárgy:

üzenet
Tudomásunk szerint, Cégünk honlapján közzétett ingatlanokról, minden információ hiteles és naprakész. A honlapunkon nincsenek eladott, aktualitását vesztett ingatlanok, ha egy ingatlan elkelt, azt azonnal töröljük. Eladó balatoni ingatlanok, vízparti házak,- lakások, panorámás nyaralók,- üdülők, telek és egyéb eladó balatoni ingatlanok választékával fogadjuk Önt a hét minden napján, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon is, a Balaton déli,- a Balaton keleti,- a Balaton északi,- a Balaton nyugati partján, a Balaton-felvidéken, egyeztetett helyen és időpontban. Időpont-egyeztetéshez szíveskedjék felhívni az "ELADÓ HÁZAK" Kft. tulajdonosát és ügyvezetőjét, Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon!