Kapcsolat

Lőkös Gáborné (Erika) az "ELADÓ HÁZAK" Kft. tulajdonosa és ügyvezetője

Lőkös Gáborné (Erika) vagyok, az "ELADÓ HÁZAK" Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.

Leendő ügyfeleimtől a további és sikeres (eredményes) együttműködéshez, mindjárt elöljáróban négy dolgot szeretnék kérni: bizalmat,- türelmet,- "szabad-kezet" az értékesítéshez és kölcsönösségi alapon működő, korrekt tájékoztatást.

 Az "ELADÓ HÁZAK" Kft. elérhetőségei:

Cégnév: "ELADÓ HÁZAK" Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Cég rövidített neve: "ELADÓ HÁZAK" Kft. 
Központi iroda/székhely: 8200 Veszprém, Ady Endre utca 7/B - I/8, 
Kapcsolattartó: Lőkös Gáborné ügyvezető
Levelezési cím: "ELADÓ HÁZAK" Kft.     8201 Veszprém1, PF: 350 
Telefon/FAX: +36-88-406-888
Mobil: +36-30-218-0000, +36-30-925-4803 
E-mail: eladohazak@upcmail.hu            
Web:     http://www.veszpremi-ingatlanok.hu
              http://www.balatoni-ingatlanok.com
              http://www.vizparti.com
Skype: balatoni-ingatlanok.com
GPS: N 47° 5' 28,52"  E 17° 54' 55,56"
Adószám: 24666745-1-19
Cégjegyzék szám: 19-09-516553 (Veszprémi Törvényszék Cégbírósága)
Ingatlanvállalkozás-Felügyeleti Hatósági engedély szám: I/346
Kamarai nyilvántartási szám: VE24442701
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-108475/2016
Magyar Ingatlanszövetség tagsági szám: 1079/2015
PSZÁF hatósági vizsga tanúsítvány szám: 00021768

 Tisztelt leendő Ügyfeleim!
(Néhány szó magamról és a Cégemről)
 

Eladó ingatlanokkal 1995-ben kerültem kapcsolatba, amikor is együtt dolgoztam a balatonvilágosi Épinform ingatlanirodával. Akkor és ott, az irodában, én voltam a "mindenes". 2006 évben középfokú ingatlanközvetítő, 2012 évben sikeres PSZÁF vizsgát, 2013-ban felsőfokú ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő képzettséget szereztem, jeles minősítéssel. 2006 évben önálló Céget alapítottam. Most is én vagyok a "mindenes", és továbbra is, személyesen én intézek mindent.

Cégem, a Cégbíróságon bejegyzett "ELADÓ HÁZAK" Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, vagy rövidebb nevén "ELADÓ HÁZAK" Kft. csak és kizárólag egyetlen szolgáltatásra, ingatlanközvetítésre specializálta magát.

Munkám során, folyamatosan figyelemmel kísérem a balatoni ingatlanpiacot, az ingatlanforgalmat, a kereslet-kínálat és az ingatlanárak alakulását, így az eltelt időszak alatt jelentős ingatlanpiaci információkra, ingatlanértékesítési tapasztalatra, helyismeretre tettem szert. Szakértelmemmel, ügyfeleimnek megfelelő információt,- tanácsokat és személyes szolgáltatásokat tudok nyújtani ingatlaneladáshoz, ingatlanvételhez.

Az ingatlanközvetítésen belül, első osztályú munkára vállalkozok, első osztályú módszerekkel. Nem tudok minden ingatlant felvállalni, csak amennyi a napi időmbe,- energiámba belefér, de amit felvállaltam, annak igyekszem maradéktalanul eleget tenni.

Különösen azok a munkák tetszenek és vállalom szívesen a közvetítésüket, ahol a tulajdonos vagy a munkával még megbízott ingatlanirodák futó marketingjénél lényegesen jobbat tudok produkálni.

Ez persze nem jelenti azt, hogy minden felvállalt ingatlant el is tudok közvetíteni, de azok közül (Eladóimat és Vevőimet is beleértve), akik bíztak bennem, hallgattak rám, szót fogadtak, nagyobbrészt jól jártak a munkám által, és a barátaimmá, de legalábbis, jó ismerőseimmé váltak. Elveim,- módszereim úgy látszik, beváltak.

Minden ingatlant úgy kezelek, mint a sajátomat, így az eredmény elérése érdekében keményen, és sokat dolgozom. Cégem, minden más cégtől teljesen független, és 100 %-ban Magyar Cég

Szakmai téren, folyamatosan képzem magam, keresem a szakma kiválóságainak ismeretségét, igyekszem átvenni módszereiket, tudásukat. Cégem tagja a Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezetének (MIÉSZ) és a Magyar Ingatlanszövetségnek (MAISZ).

Az ingatlaniroda központja, székhelye Veszprém, Ady Endre utca 7/B szám (Levendula üzletház), I emelet 8-as ajtó alatt található.

Az "ELADÓ HÁZAK" ingatlaniroda hatékony munkavégzését korszerű technika segíti. Az Internetes világhálóhoz (150/50 Mbps) mobilinternet kapcsolattal rendelkezik. Az ingatlaniroda csatlakozott továbbá az országos földhivatali számítógépes Ingatlan-nyilvántartási (TakarNet) hálózathoz.

Az ügyfeleimnek ezáltal, nem kell sorban állniuk a földhivatalnál tulajdoni lap másolatért, térképmásolatért, mivel ezt on-line módon, lekérhető. Az ingatlanok kulcsai zárható "kulcsos szekrényben" (trezor) vannak tárolva. Az ingatlanirodát fejlett biztonsági rendszer védi.

Az "ELADÓ HÁZAK"ingatlaniroda előjegyzés alapján tart nyitva. Ügyfélfogadás bárhol, bármikor, amikor Ön ráér... Időpont a +36-30-218-0000 telefonszámon egyeztethető.

ingatlaniroda-veszprem-balaton

Az "ELADÓ HÁZAK" ingatlaniroda könnyen megközelíthető autóval, parkolni a Levendula üzletház előtti parkolóban (régen szikvízparkoló), lehet.

Az alábbi e-mail küldő segítségével közvetlenül tud nekem üzenetet küldeni! A levél automatikusan az "ELADÓ HÁZAK" Kft.-hez, hozzám, Lőkös Gábornéhez kerül.