Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Lakóházak, lakások

Kód: La-313 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

 Bolti tevékenységre alkalmas lakóház Keszthelyen, a Balaton fővárosában eladó

(A belváros egyik forgalmas utcájában megnyithatja boltját és ott is lakhat.)
 

 

Keszthely belvárosában, forgalmas utcában eladó egy sokoldalú pénzkereseti lehetőséggel rendelkező ingatlan. A kétlakásos társasházban lévő földszinti lakás kb. 115,71 m2 alapterületű és két bejárattal rendelkezik, így a hasznosítása alternatív.

A lakás nagyobbik részében megnyithatja üzleti vállalkozását, boltját, irodáját, a másik részében pedig megoldhatja az ott lakását. Hasznosíthatja úgy is, hogy a lakás nagyobbik részében lakik, a kisebbik részt (szoba fürdőszoba) kiadhatja albérletbe. Önre van bízva, melyik lehetőséget választja.

A lakás Keszthely történelmi városközpontjában található a Festetics kastély szomszédságában. Keszthely a Balaton fővárosa és Hévíz közelségének köszönhetően télen is van forgalom, van élet, tele van külföldi turistákkal.

 Keszthely_elado_uzlet_lakas_bolt_iroda_vallalkozas_belvaros_ceg

Adás-vétel tárgyát képezi a kb. 115,71 m2 alapterületű lakás: előszoba, konyha, kamra, kettő fürdőszoba, gardrób, három szoba, közlekedő, tároló, 18,10 m2 terasz, 48,95 m2 pince, 15,98 m2 garázs, 164,73 m2 beépíthető padlástér és 30,92 m2 kert. A közös használatú részeket az Alapító Okirat szabályozza.

A garázs méretei: 3,49 m x 4,58 m, az ajtó szélessége: 2,30 méter. A lakásba minden közmű be van vezetve: a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt és 380 Volt), a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A melegvizet villanybojler állítja elő, főzni villanytűzhelyen lehet. A lakásban ki van építve a radiátoros gázközponti fűtés, ezen kívül lehet fűteni cserépkályhával is.

Tulajdonos a felújítási munkálatokat megkezdte, elvégeztette a vízvezeték-, a villanyvezeték-, és a fűtési rendszer cseréjét, valamint a külső homlokzati nyílászárók cseréje is folyamatban van.

A pénzkereseti lehetőséget nyújtó belvárosi ingatlan irányára 15 millió Forint. Tulajdonos értékegyeztetéssel Veszprémben, vagy Székesfehérváron földszinti, kertkapcsolatos, 2 szobás lakást beszámít. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon.


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: