Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Lakóházak, lakások

Kód: Lh-338 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Különleges lakóház a Bakonyban, patakparton eladó

(Csendes,- nyugodt helyen, romantikus otthon és természet közeli élettér együtt eladó.)

 Bakony-eldo-csaladi-haz-Veszprem

Bakonyi kisvárosban eladó egy különleges adottságú lakóház, mely kb. 0,4 hektáros területen helyezkedik el. A telek hosszanti határa egy patak. A víz ittléte nagyon fontos úgy az emberiség, mint az ingatlan életében. A sok zöldnek és a pataknak köszönhetően sajátságos mikroklíma alakult ki, a növényzet dús és zöld még száraz időszakban is. A terület egy részét, amit művelni lehet árasztásos, vagy egyéb módon lehet öntözni a patak vízével.

A családi ház kétszintes, pincét és földszintet tartalmaz. A pince helyiségei: előtér, társalgó, konyha étkezővel, kamra, közlekedő, szoba, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC,- kád), tároló, folyosó, kazánház és fatároló. A földszint helyiségei: előtér, társalgó, közlekedő, négy hálószoba, kettő fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC) és télikert. A télikertből közvetlen kijárat van a teraszra. A két szint összesen kb. 365 m2.

A főépület eredeti külmérete 9,10 méter x 20,20 méter, 0,6 m - 1,0 m vastag kőfalakkal. Tulajdonos az épületet a felújítás során kibővítette a jobb használhatóság érdekében, ekkor építette meg a garázst is. A felújítás minden szerkezeti elemet érintett. Új a tetőhéjazat, a bádogos részek, a nyílászárók hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetek, vakolatok, gépészeti csővezetékek, burkolatok és berendezési tárgyak. Kiépítésre került a radiátoros központi fűtés, melyet a vegyestüzelésű kazánról lehet működtetni, de a földszinten van egy nagyméretű cserépkályha is. A külső főfalakra pótlólagos hőszigetelés készült. A használati melegvizet villanybojlerek biztosítják.

A főépülettől különállóan van egy 15 méter x 7 méter külméretű masszív építésű melléképület. Alkalmas állattartásra, vagy műhely céljára, be van vezetve a 220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram.

 Bakony-eldo-csaladi-haz-Veszprem

A 0,4 ha területen több forrás is fakad ebből a legrégebbi kb. 300 éves, mint a korábbi emberek, a tulajdonosok ezt a vizet isszák. A családi ház vizesblokkjaihoz a házi vízellátó rendszer juttatja el a jó minőségű ivóvizet.

Nem telket, masszív kőházat, falakat, cserepet, ablakok kínálunk itt, hanem egy természet közeli, élő, ősfás környezetet, továbbá egy otthont, ami teret tud adni az állandó itt lakáson kívül gyűjtemények elhelyezésére. Az ingatlan irányára: 56 millió Forint.

Az alábbiakban tekintse meg az 5 perces videó filmünket.


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: