Magunkról

Tisztelt leendő Ügyfeleim!

(Néhány szó magamról és a Cégemről)
 

Lőkös Gáborné (Erika) az "ELADÓ HÁZAK" Kft. tulajdonosa és ügyvezetője

Lőkös Gáborné (Erika) vagyok, az "ELADÓ HÁZAK" Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.

Leendő ügyfeleimtől a további és sikeres (eredményes) együttműködéshez, mindjárt elöljáróban négy dolgot szeretnék kérni: bizalmat,- türelmet,- "szabad-kezet" az értékesítéshez és kölcsönösségi alapon működő, korrekt tájékoztatást.

Eladó ingatlanokkal 1995-ben kerültem kapcsolatba, amikor is együtt dolgoztam a balatonvilágosi Épinform ingatlanirodával. Akkor és ott, az irodában, én voltam a "mindenes". 2006 évben középfokú ingatlanközvetítő, 2012 évben sikeres PSZÁF vizsgát, 2013-ban felsőfokú ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő képzettséget szereztem, jeles minősítéssel. 2006 évben önálló Céget alapítottam. Most is én vagyok a "mindenes", és továbbra is, személyesen én intézek mindent.

Soha nem dolgoztam profitorientált franchise hálózatnál, és nem is fogok. Mindig családi vállalkozásban folytattam az ingatlanközvetítő tevékenységemet, mindent a magam kárán megtanulva, a kudarcokból előnyt kovácsolva. 

Irodám az ingatlanközvetítési tevékenységét, törvényesen bejegyzett Cégként, a rendeletekben előírt engedély alapján végzi. Az engedély kiadásához előírt, személyi és tárgyi feltételeknek (erkölcsi bizonyítvány, szakmai képesítés, névjegyzék, iroda, eszközök) Cégem és személyem megfelelt, így a Cég, jogosult üzletszerű ingatlanközvetítő tevékenység végzésére, azaz házingatlanok, házak, nyaralók és telkek adásvételének, cseréjének, bérletének közvetítésére. 

Cégem, a Cégbíróságon bejegyzett "ELADÓ HÁZAK" Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, vagy rövidebb nevén "ELADÓ HÁZAK" Kft. csak és kizárólag egyetlen szolgáltatásra, ingatlanközvetítésre specializálta magát.

Munkám során, folyamatosan figyelemmel kísérem a balatoni ingatlanpiacot, az ingatlanforgalmat, a kereslet-kínálat és az ingatlanárak alakulását, így az eltelt időszak alatt jelentős ingatlanpiaci információkra, ingatlanértékesítési tapasztalatra, helyismeretre tettem szert. Szakértelmemmel, ügyfeleimnek megfelelő információt,- tanácsokat és személyes szolgáltatásokat tudok nyújtani ingatlaneladáshoz, ingatlanvételhez.

Az ingatlanközvetítésen belül, első osztályú munkára vállalkozok, első osztályú módszerekkel. Nem tudok minden ingatlant felvállalni, csak amennyi a napi időmbe,- energiámba belefér, de amit felvállaltam, annak igyekszem maradéktalanul eleget tenni.

Különösen azok a munkák tetszenek és vállalom szívesen a közvetítésüket, ahol a tulajdonos vagy a munkával még megbízott ingatlanirodák futó marketingjénél lényegesen jobbat tudok produkálni.

Fentiek persze nem jelentik azt, hogy minden felvállalt ingatlant el is tudok közvetíteni, de azok közül (Eladóimat és Vevőimet is beleértve), akik bíztak bennem, hallgattak rám, szót fogadtak, nagyobbrészt jól jártak a munkám által, és a barátaimmá, de legalábbis, jó ismerőseimmé váltak. Elveim,- módszereim úgy látszik, beváltak.

Minden ingatlant úgy kezelek, mint a sajátomat, így az eredmény elérése érdekében keményen, és sokat dolgozom, képességeimnek és legjobb tudásomnak megfelelően. Cégem, minden más cégtől teljesen független, és 100 %-ban Magyar Cég.

Szakmai téren, folyamatosan képzem magam, keresem a szakma kiválóságainak ismeretségét, igyekszem átvenni módszereiket, tudásukat. Cégem tagja a Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezetének (MIÉSZ) és a Magyar Ingatlanszövetségnek (MAISZ).

Az ingatlaniroda központja, székhelye Veszprém, Ady Endre utca 7/B szám (Levendula üzletház), I emelet 8-as ajtó alatt található.

Az "ELADÓ HÁZAK" Kft. ingatlaniroda hatékony munkavégzését korszerű technika segíti. Az Internetes világhálóhoz (150/50 Mbps) mobilinternet kapcsolattal rendelkezik. Az ingatlaniroda csatlakozott továbbá az országos földhivatali számítógépes Ingatlan-nyilvántartási (TakarNet) hálózathoz.

Az ügyfeleimnek ezáltal, nem kell sorban állniuk a földhivatalnál tulajdoni lap másolatért, térképmásolatért, mivel ezt on-line módon, lekérhető. Az ingatlanok kulcsai zárható "kulcsos szekrényben" (trezor) vannak tárolva. Az ingatlanirodát fejlett, vagyonvédelmi szakcsoporthoz kötött, kamerás biztonsági rendszer védi.

Az "ELADÓ HÁZAK" Kft. ingatlaniroda előjegyzés alapján tart nyitva. Ügyfélfogadás bárhol, bármikor, amikor Ön ráér... Időpont a +36-30-218-0000 telefonszámon egyeztethető.

ingatlaniroda-veszprem-balaton

Az "ELADÓ HÁZAK" Kft. ingatlaniroda könnyen megközelíthető autóval, parkolni a Levendula üzletház előtti parkolóban (régen szikvízparkoló), lehet.