Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Nyaralók, üdülők

Kód: Ny-293 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatoni nyaraló, a strandtól kb. 600 méterre eladó

(Az egyszerű kis téglanyaraló, kevés élőmunkával fentartható.)
 

 Siofok-Balatonvilagos-tersegeben-nyaralo-telek-strandkozelben-elado

Budapesttől jó megközelíthetőséggel Siófok térségében önálló helyrajzi számon nyilvántartott nyaraló, 395 m2 telekkel eladó. Közelben van autóbuszmegálló és vasútállomás. A nyaraló és a telek nem nagy, a fűnyírást rövid idő alatt el lehet végezni. Autókkal a telken lehet parkolni. Strand kb. 600 méter távolságra található.

Az épület kb. 37,51 m2 alapterületű, benne előtér, nappali,- étkező, 2 hálófülke, főzőfülke, fürdőszoba (zuhany,- mosdó,- WC) és tároló. A lakószobához kapcsolódik a fedett terasz. A nyaraló, télen is használható, ki van építve a gázkonvektoros fűtés.

  

A képek, a nyaraló nappali étkező helyiségét ábrázolják.

 

A képen, a nyaraló hálófülkéje látható.

A téglanyaraló a ’70-es évek elején épült, az akkori kornak megfelelő anyagokból, berendezési tárgyakkal, használható, minden működik benne. Be van vezetve a villany, az ivóvíz, vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A használati melegvizet villanybojler állítja elő.

A nyaraló irányára: 12,45 millió forint. Az ingatlant előre egyeztetett időpontban meg lehet tekinteni. Az időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: