Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Lakóházak, lakások

Kód: Lh-467 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Otthon a Balatonnál. Családi ház a Balaton déli partján eladó

(Nyugodt élet, kikapcsolódás, környezetváltozás és Balaton.)
 

 Elado_csaladi_haz_Balaton_videk_nyaralo_kert_Balatonfoldvar

Balaton déli partján, Balatonföldvárhoz közel 1526 m2 nagyságú telken eladó egy három szobás családi lakóház istállóval, melléképülettel, húsfüstölővel, boros pincével. Az ingatlant aszfaltos úton lehet megközelíteni, környezetében állandó lakosok a szomszédok, a környék biztonságos.

Az ingatlan ugyan a strandoktól egy kicsit távolabb helyezkedik el, de nem mindenki szereti a zsúfoltságot és a zajongást. Az ingatlantól a központ kb. 1400 méter, a szabad stand kb. 2000 méter, M7-es autópálya le- és felhajtó kb. 2300 méter távolságra található.

A családi lakóház tökéletes geometriával rendelkezik és alaposan megvizsgálva az látható, hogy mesterember építette, méghozzá nagyon gondosan. A tető most lett felújítva. A ház tájolása mintaszerű, beosztása kiváló. Azok a helyiségek, amik nem igénylik a napsütést és a meleget észak felé vannak tájolva, a lakóhelyiségek pedig délnek.

Ez a családi ház azoknak legjobb, akik nyugodt pihenésre, kikapcsolódásra vágynak, vagy idős korukra ide költözve itt élnek a Balaton közelében. A ház bővíthető. A földszintes családi ház tetőterét be lehet építeni, ha jönnek a gyerekek, unokák, legyen hol aludniuk.

A ház a ’80-as években épült, korának megfelelő állapotú. Minden közmű be van vezetve, a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt és 380 Volt), a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz. Fűteni gázkonvektorokkal és a két cserépkályhával lehet. A szobák padlóburkolata hajópadló, a többi helyiség járólapos.

 Elado_csaladi_haz_Balaton_videk_nyaralo_kert_Balatonfoldvar

Az épület külmérete: 11,40 m x 8,43 m. A kb. 83,08 m2 alapterületű földszinten: előszoba, 3 szoba, konyha, kamra, előtér, WC, fürdőszoba és terasz található. A beépíthető tetőtérbe fel van vezetve a vízvezeték- és a villanyvezeték kiállások. A virágok és a konyhakerti növények öntözése a kút vizéből történik.

Az ingatlan vételára 16,5 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: