Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Lakóházak, lakások

Kód: Lh-296 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Parasztház nagy telekkel, a Bakonyban eladó

(Távol mindentől, kerek erdő közepében, állatbarát környezetben, kertes családi lakóházban szabadon lakhat, mint a madár.)
 
Elado-csaladi haz-paraszthaz-Bakony 

A dunántúli középhegységben, a Bakonyban, tájvédelmi körzetben fekvő kis faluban eladó egy önálló kertes családi lakóház. A települést körülölelő erdők átlagosan 7,0 – 10,0 km szélességűek, bármerre indul el az ember, gyakorlatilag a település bent van a sűrűben. A település és környezete csendes nyugodt, éppen a nyugalomért lett kiemelt turisztikai hely és ezért is kedvelik annyira az állattartók. A környezet, állatbarát. A képen a tulajdonos egyik kutyája látható.

Elado-csaladi haz-paraszthaz-Bakony  Elado-csaladi haz-paraszthaz-Bakony 

A felkínált kertes családi lakóház telke egy keskeny, hosszúkás telek, nagysága 2737 m2 és amint az a képeken is látható, a házi kedvencek nagyon élvezik. A telek hátsó részét az erdő- és vadgazdálkodási társaság kerítette be, egyébként a vadak is bejárnának a telekre. Ezen a vadkerítésen továbbjutva, nagy sétálásokra nyílik lehetőség közvetlenül az erdőkbe, ahol gomba is szedhető.     

Az ingatlan is elsősorban azoknak legjobb, akiknél jelenleg nem megfelelő körülmények között van tartva háziállatuk, szenved a bezártságtól, vagy zavarja jelenlegi környezetét az állat jelenléte. Itt a faluban megszokott dolog, hogy szinte minden háznál van valamilyen állat. A képek a kertben készültek.

Elado-csaladi haz-paraszthaz-Bakony 

A régi klasszikus, három-osztatú parasztház vegyes fallal (kő-tégla) épült, a ’30-as évek közepén. Tulajdonos 2002 évben alakíttatta ki a fürdőszobát és cserélte ki a helyiségek padlóburkolatait. A képen az épület udvar felőli része látható a gádorral.

Elado-csaladi haz-paraszthaz-Bakony 

A kb. 107,94 m2-es családi ház helyiségei: gádor, folyosó, fürdőszoba, WC, nappali szoba, konyha-étkező, hálószoba, nyári konyha és fatároló. Az épülettől különállóan van egy pince. A képen a családi ház alaprajzi elrendezése látszik.

Elado-csaladi haz-paraszthaz-Bakony 

A kép a nappali szobát ábrázolja, jobb oldalon a búbos kemencével.

Elado-csaladi haz-paraszthaz-Bakony 

Meleg vizet villanybojler állítja elő, sütni-főzni a villanytűzhelyen lehet. A képen a konyha-étkező látható a cserépkályhával.

Elado-csaladi haz-paraszthaz-Bakony  Elado-csaladi haz-paraszthaz-Bakony 

A szobák laminált parkettával burkoltak, az egyéb helyiségek, járólaposak. A képeken a hálószoba látszik két irányból nézve.

Elado-csaladi haz-paraszthaz-Bakony 

Az ingatlanba be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Kábel TV, internet van. A kép a fürdőszobát (kád- mosdó-WC) ábrázolja. A családi lakóház fűtése fatüzelés.

Elado-csaladi haz-paraszthaz-Bakony 

A képen az udvar egy része átható, hátul a pincével.

Elado-csaladi haz-paraszthaz-Bakony 

A képen a pince látszik.

Az ingatlan irányára 11,5 millió Forint. A megtekintés időpontjának egyeztetéséhez legyen szíves felhívni a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gábornét!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: