Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Üzleti ingatlanok

Kód: Ü-32 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Portfólió, a Balaton-felvidéken eladó

 (A legtöbb igazán gazdag ember, az ingatlan befektetéseknek  köszönhetően gazdagodott meg, csak tudni kell jól csinálni.)
 

Elado-portfolio-befektetés-Balaton-felvidék 

Balaton-felvidék egyik legszebb részén eladó egy 3,2 hektáros GKSZ kereskedelmi,- szolgáltató-, gazdasági terület besorolású ingatlan. Az ingatlanra a vonatkozó jogszabályok szerint építhető a tulajdonos, használó, kezelő, személyzet részére az állandó ott tartózkodásához lakás, igazgatási és egyéb irodaépület, parkolóház és sportlétesítmény, továbbá egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális és egyéb közösségi szórakoztató épület is, idegenforgalom, vendéglátó, lovas és borturizmus céljára szolgáló épületek.

Az ingatlanon jelenleg több épületből álló kb.1200 m2-es felépítmények találhatók, melyek jellemzően ipari jellegű csarnokok, állapotuk felújítandó. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a villany (saját trafóállomással). A használat során képződött szennyvíz ideiglenes tárolóba kerül. Gázvezeték a telken belül van.

Elado-portfolio-befektetés-Balaton-felvidék 

A terület jelentős befektetési értékkel bír, egyrészt a jelenlegi bérlőt tulajdonos átadja, másrészt a terület déli fekvése és az állandó napsütés miatt egy megújuló energiaforrást felhasználó naperőmű van ide tervezve, engedélyekkel. További lehetőség, hogy két darab 5000-5000 m2-es telek leválasztható a 3,2 hektáros földterületből, melyek közvetlenül kapcsolódnak a közterülethez. A telkekre egyenként 20 %-os beépítés mellett 1000-1000 m2 nagyságú épület építhető.

Az ingatlan irányára 160 millió Forint. A további információért hívja az értékesítőt 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: