Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Nyaralók, üdülők

Kód: Ny-319 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Vakáció a Balatonnál. Ikernyaraló fele, kis telekkel eladó.

(A 41 m2-es nyaraló, ideális kis létszámú család balatoni nyaralására, vagy itt vakációzhatnak az unokák a nagymama felügyelete alatt.)
 

 

Budapesttől jó megközelíthetőséggel Siófok üdülőövezetében, 194,5 m2 nagyságú kerítéssel és sövénnyel szeparált telken eladó egy külön-bejáratú ikernyaraló, külön mérőórákkal. A nyaraló az aranyparti szabad strandtól kb. 1000 méterre található. 

A nyaraló különleges adottsága, hogy csendes zsákutcában található és az utca végén zöld közterület van, ahol a gyermekek biztonságban tudnak játszani, labdázni, futkosni.

A kisméretű nyaraló a lakószobájával és három kisméretű szobájával alkalmas arra, hogy a szülők és a gyermekeik, vagy az unokák a nagyszüleikkel itt töltsék a vakációt és minden nap élvezzék a szabadságot és a Balatont. A telekre személygépkocsival be lehet állni.

 

A nyaraló a ’70-es években épült, masszív szerkezetű, karbantartott állapotú. Külső befoglaló mérete 5,08 m x 7,72 m. Szerkezetei: betonalap, téglafal, fafödém, mely vasbeton koszorúval van összefogatva, fa tetőszerkezet, Bramac betoncserép, alatta fóliával.

A teraszról közvetlenül ki lehet menni a parányi kertbe, ahol van egy szerszámtároló és bográcsozó. A képen a nyaraló kert felőli homlokzata látható a fedett terasszal.

A kb. 41,51 m2 alapterületű nyaralóépület 3 - 4 fő elhelyezését teszi lehetővé egyidejűleg. A bejárati ajtón belépve a lakószobába lépünk, innen jobbra nyílik a főzőfülke és a zuhanyozó, szemben pedig a két hálószoba. A tetőtérben van egy padlásszoba, ez a gyermekek kedvenc helye. A képen a lakószoba látszik, mely szükség esetén összenyitható a fedett terasszal. 

 

A kép a főzőfülkét ábrázolja.

 

A képen a kb. 7,27 m2-es egyik szoba látható.

 

A képen a kb. 8,43 m2-es másik szoba látszik.

 

A közművek közül a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna be van kötve. A közműveken történő fogyasztásokat külön mérőórák mérik. A kép a zuhanyozót ábrázolja.

Amennyiben megveszi ezt a nyaralót, akkor lesz egy hely a Balatonnál, ahova minden hétvégén leruccanhat és kikapcsolódhat. A karbantartott állapotú nyaraló vételára 16,5 millió Forint készpénz. Hitel, részletfizetés, autó beszámítás stb. nem működik. A megtekintési időpont egyeztetése miatt legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: