Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Lakóházak, lakások

Kód: Lh-323 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

A túlélés lehetőségét magában-hordozó, öntözhető tanya, lakóház a Bakonyban eladó

(Az eladó öntözhető tanyán, és termőföldön minden megterem, van víz, villany, tüzelő, enni és innivaló. Az eladó tanya vagy farm gyakorlatilag önellátó. Birtokközpont kialakítására is alkalmas.)

Nem csak egy öntözhető tanyát kínálunk itt megvételre, a kb. 60000 m2 földterülettel, mely 6131 m2 tanya (lakóház udvar), továbbá 8221 m2 erdő, 11962 m2 legelőnek használt szántó, valamint 30836 m2 szántóból és 1208 m2 árokból áll, a 3 lakásos lakóépülettel, istállóval, hanem annak lehetőségét, hogy valakik úgy éljenek itt a csendes zavartalan természetes környezetben stressz-mentesen, korlátok nélkül, szabadon, úgy mint régen.

A teljes ingatlanból, a 6131 m2-es tanyát, mivel nem minősül termőföldnek, cég és külföldi személy is megvásárolhatja. A tanyát 800 méter hosszúságban murvával stabilizált földúton lehet megközelíteni. Szomszédok nincsenek. 

   

Ennek a tanyának legnagyobb előnye az, hogy van vízA kb. 160 éves főépület, szakszerűen teljesen fel lett újítva, korszerű anyagokkal 2009. évben. A kétszintes épület külmérete kb. 10 méter x 21 méter. Három lakrész került kialakításra, nettó kb. 300 m2 össz-szint alapterülettel. Szobák parkettásak, az egyéb helyiségek járólaposak.

A birtok fenntartásához (állatok gondozása, növénytermelés) szükséges gondnok, vagy gondnok házaspár az egyik lakrészben a tiszta, rendes, megbízható, esetleges személyzet itt tud lakni családostól.

A radiátoros központi fűtés a pincében lévő vegyes tüzelésű kazánról működik, de cserépkályhával és vaskályhával is lehet fűteni. A konyhai tűzhely palackos gázról működik. A lakóház rezsiköltsége gyakorlatilag nulla. A lakóépület, házi vízellátó,- házi szennyvízkezelő,- házi villamos energiatermelő berendezésről működik.

A lakóépület közvetlen környezete kerítéssel be van kerítve. Az istálló kb. 8 méter x 30 méter külméretű. Az állatokat villanypásztor, a tanyát őrző-védő kutyák őrzik. 

A tanyát határoló tiszta vizű patak alkalmas állatok itatására, öntözésre. Ez utóbbi lehetővé teszi, nagy vízigényű növények termesztését. És mindez törvényesen, vízjogi engedély birtokában, 500 m3/hó mennyiségig. Itt mindig sok és jó minőségű víz van, melyet öntözésre és itatásra lehet használni. Egy hektár terület gravitációs módon öntözhető.


A tanya mezőgazdasági földterületei növelhetők, a környéken lehetőség van további földterületek megvásárlására, mivel a környezetében nem nagybirtokok, hanem kisbirtokok vannak és tulajdonosaik magánszemélyek. 

   

Bármilyen világ is jön, például energiaválság, élelmiszerválság, a tanyán mindig lesz energia, elegendő tűzifa, hús, tej, vaj, sajt, bio zöldség, krumpli és gyümölcs, valamint a világviszonylatban is csökkenő, jó minőségű ivóvíz...

Amennyiben természetes környezetben, egészségesen szeretne élni, állatokat tartva, saját termesztésű bio-terményeit fogyasztva, ne habozzon megragadni a kínált lehetőséget. Irányára: 110 millió Ft. Csak a ház ér ennyit földek nélkül. 

A mai napi, legfrissebb,- és leghitelesebb ár-információért, valamint a megtekintés időpontjának egyeztetéséhez, hívja a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gábornét! 


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: