Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Telkek, földterületek

Kód: Te-123 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Vízparti jellegű, összközműves építési telek a Balaton déli partján eladó

(A telekre kétegységes üdülőépület építhető.)
 

 

Balaton déli partján, vízparti utcában, teljesen bekerített, 1783 m2 térmértékű építési telek eladó. A Balaton felé néző telek előtt zöld közterület van, elé nem építhetnek, a panoráma megmarad.

Bármikor élvezheti a Balaton nyújtotta vízi élményeket: strandolhat, tarthat csónakot, horgászhat, és mindenkor gyönyörködhet a Balaton állandóan változó szépségében. Stég megoldható.

Az építési telek Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása Üh-1. A vonatkozó beépítési előírásoknak megfelelően a terület 20 % mértékig építhető be üdülőépülettel szabadon állóan 4,5 méter építménymagassággal.

A telek Balaton felőli részére, jelenleg kb. 14,9 m x 10,8 m külső befoglaló méretű, kétszintes, minimalista stílusú, a Balaton irányába nagy üvegfelületekkel rendelkező, modern nyaraló lett tervezve. A jogerős építési engedélyt és az építés jogát Vevő, kérelemre megszerzi.

Ez a csodálatos és ritka, kb. 21,0 méter széles és kb. 84,9 méter hosszú telek olyan lehetőségeket rejt, amit csak kevés ingatlan tud. A Balatonnál nem megszoktott a medence, mondván minek, ott a Balaton. Ez igaz, de ha polikarbonát fedéssel le van fedve a medence, az üvegház hatás miatt a medence víze kora tavasszal és késő ősszel is meleg és élvezhető. A medence, a kultúrált és igényes pihenéshez egyre inkább szükséges.

Csak úgy, mint a teniszpálya megléte. A nemzetközileg is szabványos, salakos teniszpálya esetleges megépítése fokozza az ingatlan használhatóságát. Az építési lehetőség irányára: 78 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon! 


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: