Nyomtatóbarát verzió Nyomtatható verzió 

Nyaralók, üdülők

Kód: Ny-288 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Zamárdiban, közvetlen vízparti, földszintes társas-üdülő, 277 m2 telekhányaddal eladó

(Sajátjában élvezheti a közvetlen vízpart nyújtotta lehetőségeket és itt töltheti gyermekeivel, unokáival a balatoni nyarakat.)
 

 

A Balaton déli partján, Zamárdiban, közvetlenül a vízparton, külön-bejáratú, szeparált, használatában megosztott földszintes társasüdülő, kizárólagos használatú 277 m2 telekhányaddal, külön órákkal eladó.

Az ingatlan előtt kevés nádas van, ez védelmet nyújt a kíváncsiskodó fürdőzők és a hullámverés ellen, ugyanakkor a nádason keresztül, a stég behelyezésével a közvetlen vízkapcsolat megoldható. 

A közvetlen vízparti ingatlannak számos előnye van: bármikor fürödhet a Balatonban, vitorlázhat, csónakázhat, szörfözhet, horgászhat, a kertben pedig napozhat, bográcsozhat, elhelyezhet kerti pavilont és be tud állni autójával a pormentesített, burkolt beálló helyre. 

Az épület a ’80-as évek elején épült és 2011 évben felújításra került. Be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram) és a szennyvízcsatorna. 

A kb. 46,65 m2-es apartman helyiségei: konyha,- előtér, hálószoba, fürdőszoba és nappali szoba, terasz. 

Elado-kozvetlen-vizparti-apartman-nyaralo-haz-Balaton-steg-strandolas-vitorlazas-csonakazas-horgaszat

Ha mindig is szeretett volna egy kis balatoni közvetlen vízparti társasüdülőt, akkor most itt a lehetőség. Legyen sok boldog nyara Önnek, gyermekeinek, unokáinak.

Amennyiben az egész nyarat mégsem tudja itt tölteni, akkor szállóvendégek részére bérbe tudja adni, ugyanis a közvetlen vízparti apartmanra mindig van kereslet.

A kertkapcsolatos apartman irányára 40 millió Forint. Minden további információért legyen szíves felhívni engem Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: