Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Zamárdiban-572 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

2 lakásos lakóház, Zamárdiban, strand közelben eladó

(A házban kialakított 2 lakás szeparált, így alkalmas két család, rokonok, barátok egyidejű, zavartalan itt tartózkodására.)
 

elado-ingatlan-balaton

Zamárdiban, a vasút és a vízpart között, kb. 800 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített telken, hirtelen eladó lett egy kétlakásos lakóház. A lakóháztól, a strand kb. 300 méter távolságra található.

A lakórészek külön bejáratúak, így két család tudja használni, egymás zavarása nélkül. Mindkét lakóegység 3 szintes, rendelkeznek pincével, földszinttel, emelettel és nagy teraszokkal.

A lakóépületet megvehetik gyermekeiknek olyan szülők, akik mindkét gyermeküket egyformán szeretik, vagy két rokoni család, vagy két baráti család, de egy időben, egy adás-vétel keretében.

Az épület külső befoglaló mérete 14,25 m x 9,0 m. Minden közmű be van vezetve, vezetékes ivóvíz, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz és a villany földkábelen bekötve (220 Volt háztartási és 2 x 380 Volt ipari áram 3 x 16 Amper + 3 x 20 Amper áramerősséggel).

Szerkezetek: betonalap, pince szabályos teknőszigetelés, vb. födémek, 30 cm vastag téglafalak, Terranova hőszigetelő alapvakolaton, Terranova nemesvakolat szórt kivitelben, fa tetőszerkezeten műemléki palafedés. A külső homlokzati nyílászárók egyedi legyártású fa szerkezetek, hőszigetelt üvegezéssel. Az épület geometriája tökéletes, falai egyenesek. A képen a lakóház udvari homlokzata látható.

elado-ingatlan-balaton

A lakóépületet a megye egyik legjobb vezető tervezője tervezte és a kivitelezés során, az építkezést felügyelte. A földszinti helyiségek padlófűtésűek, az emelet és a pince radiátoros fűtésű. A fűtést és a melegvizet a Vaillant gázkazán biztosítja. A képen a földszinti alaprajz látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép az emeleti alaprajzot ábrázolja. Bár a rajzra tetőtér van írva, ott jártamkor megállapítottam, hogy nem tetőtér, hanem szabályos emelet került megépítésre, szokványos belmagassággal vízszintes mennyezettel. 

elado-ingatlan-balaton

A képen a pince szinti alaprajz látható.

A 25 éves épület kiválóan van megépítve, de a korábbi évekből sajnos elmaradt karbantartási munkákat, (részbeni burkolat javítások, festés-mázolás, nyílászárók festése, kovácsoltvas teraszkorlátok festése), most pótolni kell.

A tehermentes ingatlan irányára a fentiek figyelembevételével lett megállapítva, mely 77 millió Forint. Amennyiben érdekli az ingatlan, a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!