Házak, lakások

Kód: eladó-lakás-Siófok-349 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Jól lakható, élhető, kényelmes lakás, Siófok belvárosban eladó

 (Második emelet, egyedi fűtés, alacsony rezsi.)
 

elado-ingatlan-balaton

Siófok belvárosában eladó egy második emeleti kb. 70,79 m2-es társasházi öröklakás. A társasház és környezete csendes, rendezett, kertész gondozza a növényzetet, autóval a bekerített udvaron lehet parkolni.

A lakás városon belüli pozíciója jó, gyalogosan is szinte minden elérhető távolságra van. A kisebb élelmiszerboltok, zöldség-gyümölcsbolt kb. 60 méter, autóbusz állomás kb. 380 méter, vasútállomás, posta, kb. 450 méter, étterem 570 méter, bevásárló központ kb. 600 méter, vásárcsarnok kb. 1000 méter, strand kb. 900 méter, hajókikötő kb. 1300 méter távolságra található.

elado-ingatlan-balaton

A lakás jól bútorozható. Helyiségei 3 égtáj felé tájoltak, és három irányból is ki lehet látni. A kelő nap és a nyugvó nap besüt a szobákba. Az egyik szobában és a közlekedőben mennyezetig érő beépített szekrény található. A képen a kb. 70,79 m2-es lakás alaprajzi elrendezése látható.

elado-ingatlan-balaton

A szobák padlóburkolata parketta és szőnyegpadló, a többi helyiség járólapos. A képen a parkettás nappali szoba látszik az erkély kapcsolattal.

elado-ingatlan-balaton

A konyhabútor IKEA márkájú, be van építve az elektromos főzőlap, a szagelszívó és a hűtőszekrény. A kép a konyha,- étkezőben készült.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A műanyag nyílászárókra árnyékolás céljából műanyag redőnyök kerültek felszerelésre. A képeken, a 11,89 m2-es erkélyes szoba látható.

elado-ingatlan-balaton

Közművek közül minden be van vezetve. Kettő szobában Daikin klíma van beépítve. A radiátoros központi fűtés távirányítóval indítható, a kombi gázkazán a fürdőszobában van elhelyezve. Kábel TV, kaputelefon, riasztó van. Közös költség 5.300,-Ft/hó. A képen, a fürdőszoba látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek, a kb. 15,47 m2-es parkettás hálószobát ábrázolják.

A lakás megkímélt állapotú, a tisztasági festést követően költözhető. Tehermentes, hitellel is megvehető. Irányára 33 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!