Házak, lakások

Kód: közvetlen-vízparti-eladó-lakóház-Balaton-567 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Közvetlen vízparti lakóház, a Balaton déli partján eladó

(Vízparti nyaralás, pihenés. Ebben az elegáns, közvetlen vízparti ingatlanban kényeztetheti magát, mindenkor.)
 

elado-ingatlan-balaton

Siófok térségében, közvetlen vízparti, teljesen bekerített, összközműves, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 800 m2 térmértékű telken, kb. 180 m2 alapterületű, kétszintes családi lakóház, eladó.

elado-ingatlan-balaton

A családi házban összesen: nappali szoba,- konyha,- étkező,- 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, 2 tároló, terasz és erkély található. Az elegáns belső terek gránit és márvány burkolatúak. A radiátoros központi fűtésről és a melegvíz-ellátásról turbóventillációs gázkazán gondoskodik. A képen a földszinti nappali szoba,- konyha,- étkező látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a nappali szoba látszik a kandallóval.

elado-ingatlan-balaton

A kép a földszinti fürdőszobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen a tetőtérbe felvezető lépcsőház látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen  a tetőtéri közlekedő látszik a beépített szekrénnyel.

elado-ingatlan-balaton

A kép a tetőtéri fürdőszobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen a tetőtéri egyik hálószoba látható.

A külső falak hőszigeteltek, a külső homlokzati nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, motoros redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve. A házban ki van építve a riasztó rendszer.

Az ingatlan irányára: 265 millió Forint. A telekárak folyamatosan emelkednek. A vízparti ingatlan nem áll korlátlanul rendelkezésre a Balatonnál,- a hiány árfelhajtó hatású. A Vevők pedig, mint eddig is,- azért a kiváltságért, amit a magánvízpart nyújt,- megadják érte,- amit az Eladók kérnek.

Az ingatlan megvételével azok közé fog tartozni, akik már élvezik a magán vízpart előnyeit. Amennyiben Önt érdekli ez az ingatlan és megnézné, az időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!