Magunkról

A HIRDETŐ ÉS REKLÁMIRODA Kft.

 

Köszöntöm Önt Cégem honlapján, engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam, Lőkös Gáborné (Erika) vagyok, a HIRDETŐ ÉS REKLÁMIRODA Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.

Elég régen foglalkozom ingatlanhirdetések készítésével,- reklámokkal,- ahhoz, hogy tudjam, egy ingatlan hirdetésében mi az, ami hatásos, és mi az, ami nem. Sokan esküsznek rá, hogy ne szerepeljenek emberek az ingatlanhirdetésekben. Én más véleményen vagyok. A reklám középpontjában ugyanis nem az élettelen tárgy, hanem a fogyasztó, vagyis az ember áll. Egyedül az ember képes beleképzelni magát az ingatlan biztosította előnyök élvezetébe.

Amikor hirdetést írok, nem azt várom, hogy dicsérjenek, milyen kreatív vagyok, hanem azt, hogy vegyék meg miatta az ingatlant. Azok a hirdetéseim, melyeknek hatására azonnal, az első érdeklődővel létrejöttek az adásvételek, több dologban is megegyeztek egymással.

Mindegyiknek volt üzenetértéke, ígért,- sugallt valamilyen előnyt. Érzelmekre hatott, volt bennük lélek. Az illusztrációról (címfotó), melyről nem hiányzott az ember, volt olyan érdekes, hogy azonnal felkeltette a vásárló figyelmét, és végigolvasta a teljes hirdetést. A hirdetés címsora pedig volt olyan erőteljes, hogy kinyúlt a sorok közül, megragadta az olvasó tekintetét és fogva tartotta mindaddig, amíg az üzenet belé nem ivódott.