Magunkról

A HIRDETŐ ÉS REKLÁMIRODA Kft.

 

Tisztelt leendő ügyfelem! Köszöntöm Önt Cégem honlapján, engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam, Lőkös Gáborné (Erika) vagyok, a HIRDETŐ ÉS REKLÁMIRODA Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.

Elég régen foglalkozom ingatlanhirdetések készítésével, reklámokkal, ahhoz, hogy tudjam, egy adott ingatlan hirdetésében mi az, ami hatásos, és mi az, ami nem. Sokan esküsznek rá, hogy ne szerepeljenek emberek a hirdetésben. Én más véleményen vagyok. A reklám középpontjában ugyanis nem az élettelen tárgy, hanem a fogyasztó, vagyis az ember áll.

Amikor hirdetést írok, nem azt várom, hogy dicsérjenek, milyen kreatív vagyok, hanem azt, hogy vegyék meg miatta az ingatlant. Azok a hirdetéseim, melyeknek hatására azonnal, az első érdeklődővel létrejöttek az adásvételek, több dologban is megegyeztek egymással.

Mindegyiknek volt üzenetértéke, ígért, sugallt valamilyen előnyt. Érzelmekre hatott, volt bennük élet. Az illusztrációról (címfotó) nem hiányzott az ember, melynek helyébe beleképzelhette magát a fogyasztó. A hirdetés címsora, volt olyan érdekes és figyelemfelkeltő, hogy láttára a fogyasztó végigolvasta a teljes hirdetést.