Eladó telek, föld

Kód: Te-140 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Tanya építési lehetőség. Építési telek a Bakonyban eladó

(Az új ház építési lehetőségén túl gazdálkodhat, tarthat baromfit, lovat, tehenet, sertést, juhot, vagy bármit.)
 

 Elado-tanya-föld-Bakony-Veszprem-biogazdalkodas-piac-kezmuves-termekek

Bakony egyik zömmel Német ajkúak által lakott településén, 4950 m2 nagyságú építési telek eladó. A felkínált telek és az övezeti besorolása falusias lakóövezet ennél fogva a terület alkalmas állattartásra, biogazdálkodásra, kézműves termékek előállítására. A megtermelt árut a termelői piacokon értékesítheti: lekvárt, szörpöt, sajtot, tojást, füstölt-árut, egyedi kézműves termékeit.

A telekre a beépítési százalékot is figyelembe véve, akár 576 m2 alapterületű házat is építhet, istállókkal együtt. Haszonállatok elhelyezésére alkalmas istállót, ólakat, szénatárolót, terménytárolót a lakóépülettől 10 méterre lehet elhelyezni.

Az utcában van vezetékes ivóvíz, villany és vezetékes földgáz, így azok bevezethetők.

Amennyiben nem gondolkodik tanyában, akkor építsen magának egy szép parasztházat. A zsúfolt hétköznapok után minden hétvégéjét és szabad idejét ezen a nyugodt helyen, békében töltheti. A környező erdőkben, hegyekben kirándulhat, lovagolhat.

Elado-tanya-föld-Bakony-Veszprem-biogazdalkodas-piac-kezmuves-termekek

A falut szántóföldek és legelők, vadban gazdag erdők, rétek övezik. A tanya, vagy parasztház építési lehetőség irányára: 6,5 millió Forint. 

elado-ingatlan-balaton


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: