Eladó üzleti ingatlan

Kód: Ü-78 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )
Vendéglősök, éttermesek! Étterem és panzió kialakítási lehetőség eladó
(Egy kis ügyességgel megcsinálhatja szerencséjét, meggazdagodhat…)
 

 Elado-etterem-vendeglo-szallas-Balaton-deli-part-hotel-fogado-panzio

A legtöbb hazai és külföldi turista jól ismeri a balatoni vendéglátás kedves barátságos képét és szívesen jön szabadidejében pénzt költeni a Balatonra. Önöknek mint vendéglátósoknak óriási felelőssége van abban, hogy ez a barátságos kép meg is maradjon.

Mert milyen arcát mutassa a balatoni vendéglátás a világnak? Egy hanyatló iparágat ahol a turista, a pénzéért, nem talál éttermet, ahol kiszolgálnák? Hozzon magával otthonról konzervet és melegítse kempingfőzőn, mint annakidején?

Távolról, esetleg külföldről kell importálni vendéglőst, mert a hazai vendéglősök lemondanak évtizedes örökségükről, amiből eddig is éltek? Vagy él még hazánkban egy-két rátermett vendéglős, aki képes bebizonyítani, van még jövője a hazai vendéglátásnak az egyre növekvő balatoni idegenforgalom mellett.

De nem kell ennek bekövetkeznie. Keressen embert. Esetleg az ország azon részéről ahol nincsenek munkalehetőségek, tanítsa be, nevelje ki őket, a pincért, szakácsot, mosogatót, kézilányt, takarítót. Adjon nekik szállást, fizesse meg őket rendesen és kérje meg az árát a vendégektől! Ki fogják fizetni.

Balaton déli partján 1037 m2 nettó alapterületű (260 ülőhely) kiváló állapotú, működő, melegkonyhás vendéglő, családi okok miatt eladó. Érdeklődőket, befektetőket várunk az ország egész területéről, Budapestről, megyei nagyvárosokból is.

Minden további információ személyes találkozáskor kapható. Egyeztetett időpontban bemutatom az ingatlant. Időpont-egyeztetéshez hívja Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: