Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Balaton-570 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Meggazdagodási lehetőség, balatoni ingatlanból

(Nem 1801 m2 földterületet kínálunk itt, 1117 m2 össz-szint alapterületű befejezés előtt álló 4 szintes, exkluzív luxus szállodával, konyhával, étteremmel, konferencia teremmel, Wellnessel, hanem annak lehetőségét, hogy valaki az ingatlanból meggazdagodjon.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, népszerű fürdőhelyen, a vasút és a vízpart között, a strandtól kb. 270 méterre eladó egy ingatlan együttes. Adás-vétel tárgyát képezi az önálló helyrajzi számon nyilvántartott 1801 m2 térmértékű, teljesen bekerített, összközműves telek, a rajta meglévő 3 db épülettel, melyből az egyik egy négyemeletes, 18 szobás 778,7 m2-es szálloda, a másik a 248,33 m2-es konyha-étterem és konferencia terem és végül a 90 m2-es wellness épület.

Az ingatlan kiválóan alkalmas arra, hogy extra szolgáltatások nyújtása mellett a 18 szoba téli-nyári hasznosításából sokkal több bevételhez jusson, mint a vételár banki kamathozadéka.

Az épületek felújítása megkezdődött, melyek az alábbi készültséggel rendelkeznek:

elado-ingatlan-balaton

A földszint nettó hasznos alapterülete: 191,09 m2. 

A főépület 22,6 m x 13,72 m külső befoglaló méretű, melynek külső felújítási munkálatai elkészültek, új a tető, a külső hőszigetelés, a külső homlokzati, hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók. Az összes közmű házi alapvezetéke az utcai lecsatlakozási pontoktól a mérőórákig ki vannak cserélve, a vezetékek teljesen újak.

A földszintjen elkészült a fogadótér, a vendég WC-kézmosó, a teakonyha, 3 raktár, tároló és a lépcsőház. A három szoba fő- és válaszfalai, aljzatbeton elkészült, a komplett elektromos vezetékek csövezése és vezetékelése, beleértve az erős- és gyengeáramú, híradástechnikai vezetékrendszert, elkészült a hideg- melegvíz, szennyvíz- és a központi fűtés vezetékrendszere.

A berendezési tárgyak közül a radiátorok vannak felszerelve. Hiányzik a központi fűtést ellátó kazán. A hátralévő befejező munkákhoz: burkolás, festés, szerelvényezés az anyagok a helyszínen vannak, az ár ezt tartalmazza.

elado-ingatlan-balaton

A képen az emeletre felvezető lépcsőház látszik.

elado-ingatlan-balaton

Az első emeleten minden készen van. A nettó hasznos alapterület: 186,99 m2.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek az első emeleti, fürdőszoba kapcsolatos, erkélyes szobákban készültek.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Az első képen a kártyával működő ajtó, valamint az egyik szobában lévő gardrób-szekrény látható.

elado-ingatlan-balaton

A második emelet nettó hasznos alapterülete: 193,15 m2.

A második emeleten elkészültek a teherhordó szerkezetek, aljzatbetonok, külső homlokzati nyílászárók, válaszfalak, a falakon belüli elektromos vezetékek, erős- és gyengeáramú, híradástechnikai vezetékek, hideg- melegvíz vezetékei, szennyvíz- és a központi fűtés vezetékrendszere. Elhelyezésre kerültek a radiátorok. Hátralévő befejező munkák: festés-mázolás, burkolás, szerelvényezés. 

elado-ingatlan-balaton

A tetőtér nettó alapterülete: 207,47 m2, (nettó hasznos: 139,65 m2 az  1,90 méter belmagassággal rendelkező alapterületek)

A tetőtérben elkészült a komplett tető aláfóliázása, a szigetelést tartó vázszerkezet, hőszigetelés, gipszkarton válaszfalak vázszerkezete és hőszigetelése, aljazatbetonozás, tetőablakok beépítésre kerültek, részbeni elektromos vezetékek elhelyezése, erős- és gyengeáramú, híradástechnikai vezetékrendszer, hideg-melegvíz, szennyvíz- és a központi fűtés csővezetékei.

Hátralévő befejező munkálatok: belső ajtók beépítése, gipszkarton falak elhelyezése, burkolások egy része, festés-mázolás, szerelvényezés. A főépület befejező munkálataihoz szükséges anyagok a rendelkezésre állnak.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A második épület két szintjének nettó össz-szint alapterülete: 248,33 m2.

A második épület 16,59 m x 12,53 m befoglaló méretű. Készültségi szintje: készen van a külső hőszigetelés, külső homlokzati nyílászárók, belső főfalak, aljzatbeton, földszintet lezáró födém és a teljes tetőzet. A még hiányzó munkák: válaszfalak megépítése, falakon belüli elektromos vezetékek, hideg- melegvíz vezetékei, szennyvíz- és a központi fűtés vezetékrendszere, festés-mázolás, burkolás, szerelvényezés. 

Az ingatlan irányára konkrét érdeklődés esetén kerül pontosításra. Tulajdonos külön megállapodás és finanszírozás mellett vállalja az ingatlan komplexum teljes befejezését.

A vételre minden pénzügyi konstrukció működik (hitel, lízing), az ingatlan tehermentes, terhelhető. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!