Házak, lakások

Kód: eladó-Balaton-lakóház-587 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balaton déli partján, strand közeli családi ház, Siófok közelében eladó

(Gondtalan pihenés, szórakozás, családi vakáció a Balatonnál.)
 

elado-ingatlan-balaton

Siófok térségében, a szabad-strand vízétől kb. 260 méterre, fiatal, háromszintes lakóház, 160 m2-es telken eladó. Az ingatlan jó helyen van és csak egy közvetlen szomszédja van. Egyenes út vezet a szabad strandra, ezáltal nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton. A telekre autóval be lehet parkolni, garázs van. A közelben több étkezési lehetőség is található.

A lakóház háromszintes, földszint, emelet és tetőtér került megépítésre, összesen: kb. 136 m2 alapterülettel. A földszint helyiségei: külső megközelítésű tároló, előtér, lépcsőház, fürdőszoba, kamra, konyha,- étkező,- nappali és fedett terasz. Az emeleten közlekedő, fürdőszoba, kettő szoba, valamint fedett erkély került kialakításra. A tetőtérben előtér, fürdőszoba, szoba és tároló található.

A családi ház 2012 évben, modern anyagok felhasználásával: betonalap, téglafalazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten cserépfedéssel épült meg. Külső homlokzati nyílászárói hőszigetelt 3 rétegű üvegezésű műanyag szerkezetek szúnyoghálókkal, redőnyökkel felszerelve. A külső határoló főfalakra 10 cm vastag grafitos hőszigetelő rendszer került. A házba igényes és minőségi anyagok kerültek beépítésre, pld. olasz burkolatok. 

Minden közmű be van vezetve, így télen-nyáron használható. A fűtést és a melegvizet a Bosch kombi gázkazán biztosítja. Ki van építve a radiátoros központi fűtés, a járólapos helyiségekben a padlófűtés is. A fűtés szintenként szabályozható. Riasztórendszer be van kötve.

A ház teljesen készen van, bejezett, a vételt követően csak be kell költözni és használni kell. A nappali + 3 szobás vízparti jellegű családi ház irányára 75 millió Forint. Minden további információért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!