Telkek, földterületek

Kód: eladó-vízközeli-telek-Balaton-212 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Gyönyörű építési telek strandkapcsolattal a Balaton déli partján eladó

(A reálértékben növekvő helyen lévő telekre kiváló házat építhet, és alanyi jogon használhatja a közvetlen vízparti bekerített, zárt, csekélyforgalmú strandot.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, népszerű fürdőhelyen, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, összközműves, 25 m széles építési telek eladó. A telektől a közvetlen vízpart kb.144 méter távolságra van. A Balaton vízéig nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton. Az utcában ez az utolsó üres építési telek. Az elit környezetben új házak és szépen rendben tartott ingatlanok találhatók.

elado-ingatlan-balaton

Adás-vétel tárgyát képezi az önálló helyrajzi számon nyilvántartott 765 m2 térmértékű építési telek, továbbá egy közvetlen vízparti terület 38,71 m2 térmértékű telekhányada osztatlan közös használattal, valamint egy szintén vízparti saját használatú út, 3,85 m2 térmértékű, osztatlan közös része.

A vízpartot több ingatlan tulajdonosa használhatja, a közöttük lévő területhasználati megállapodás alapján, mely szerint a vízparti területet elsődlegesen strandolásra használják. A terület zárt, bekerített, kulccsal lehet bemenni. Fizetett gondnok ápolja a füves területet, melyet csak a tulajdonos és vendégei használhatnak.

A csendes zsákutca széles, az építési telek kerítése és az úttest között 10 méter széles zöld park található. A közművek közül a vezetékes ivóvíz, a villany, a szennyvízcsatorna, a vezetékes földgáz a telekre be van vezetve. Ahogy az a képen is látható a telek, 3 oldalról növényzettel szeparált.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A széles telek, alkalmas arra, hogy tulajdonosa, csak földszintes házat építsen, tetőtér nélkül. Felesleges a tetőtér, ahol az élettér egy szinten is megoldható. Én még nem láttam jó tetőteret. Olyan szép kis földszintes házak vannak a nagyvilágban, érdemes megnézni őket. A telek beépíthetősége 20 %, építménymagasság 4,5 méter. Ugyanakkor építeni nem kötelező, befektetésnek alkalmas, kivárva az árak emelkedését, jobb áron értékesíthető.

Az ingatlan reálértékben növekvő helyen van, így értéke folyamatosan növekszik, ami azt jelenti, hogy bármit beinvesztál, azt visszaadja a területi elhelyezkedése és a lehetőségek. A vízkapcsolatos telek irányára 54 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!