Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-319 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Gondtalan nyaralás, kikapcsolódás a Balatonon

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő, balatoni társas üdülő eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

 
(Balaton déli partján, Balatontól 450 méterre, földszinti társas üdülő eladó.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, népszerű nyaralóhelyen, Zamárdihoz közel, 11 üdülőegységes apartman házban eladó egy 1,5 szobás földszinti apartman. Az apartmanhoz tartozik egy felszíni gépkocsi beálló hely. Az apartmant 1 - 2 fő tudja kényelmesen használni, vagy szülők egy gyermekkel. Szabad strand kb. 450 méterre van. A képen az apartman ház látható.

elado-ingatlan-balaton

A pozitív kisugárzású, barátságos formájú és színvilágú épület, kedvezően befolyásolja az itt tartózkodók kedélyállapotát, a szellős épülethez 2100 m2 telek, jelentős zöldfelület tartozik. Itt lehetőség van grillezni és a közös medence használatára.

A terület be van kerítve, így a gyermekek is biztonságban vannak. A társasház ügyeit a közös képviselő látja el, a kertet és a medencét a kertész tartja rendben. Az apartman, a lakópark egy csendesebb szélén helyezkedik el, amerre senki sem járkál. A képen az udvar látszik a medencével.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A kb. 27,22 m2 alapterületű apartman helyiségei: előtér, külön helyiségben illemhely, tusoló, közlekedő, hálószoba, nappali,- konyha,- étkező. Ezen alapterületen felül kapcsolódik az apartmanhoz a kb. 5,1 m2 alapterületű fedett terasz.

Homlokzati nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetűek, műanyag redőnyökkel felszerelve, a burkolatok és a berendezési tárgyak szintén újak. Felszerelésre került a Split klíma, mely hűt-fűt. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany 32 Amper áramerősséggel és a szennyvízcsatorna. 

Érdemes megfigyelni a konyha,- étkező,- nappali helyiség színéhez illő bútorcsoportot. Az alkalmazott színek, kielégítik a színharmónia,- dinamika,- kontraszt követelményeit. A kép, az apartman hangulatát meghatározó konyha,- étkező,- nappali helyiséget ábrázolja a terasz kapcsolattal.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képen a beépített konyhabútor látható a villany főzőlappal.

elado-ingatlan-balaton

A szobák parkettásak, a többi helyiség járólapos. A képen a hálószoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

A használati melegvizet az Ariston típusú elektromos vízmelegítő biztosítja. Saját mérőórák (vízóra, villanyóra) vannak, közös költség 10.000,- Ft. havonta. A kép a tusolót (zuhanyozó,- mosdó) ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a külön helyiségben található illemhely látható. Az illemhelyben került felszerelésre a villanybojler is.

elado-ingatlan-balaton

Ezt a víz közeli lakóparki apartmant előnyösen tudja használni 1 - 2 fő, vagy szülők egy kisgyermekkel nyaralásra.