Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-nyaraló-Balaton-333 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Változatos balatoni élmények, közvetlenül a vízparton.

(Természetes anyagokból, hagyományosan épült, barátságos formájú, környezetbe illő, közvetlen vízparti családi nyaraló, saját vízparttal, saját stéggel eladó.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, közvetlen vízparti nádmentes helyen, 962 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves, teljesen bekerített telken eladó egy természetes anyagokból épült, környezetbe illő, kétszintes nyaralóépület.

Az ingatlan előtt állami vagy önkormányzati földterület nem található, az ingatlant a rendezési terv előírásai nem érintik, a felépítmény építési, és használatbavételi engedéllyel rendelkezik, az ingatlan minden szempontból jogtiszta magántulajdon. Az ingatlan forgalommentes, csendes utcában helyezkedik el. 

elado-ingatlan-balaton

A nyaraló kétszintes, földszint és tetőtér került kialakításra. A földszint helyiségei: nappali,- konyha,- étkező, külön-bejáratú apartman (előtér, szoba, fürdőszoba) és wellness rész: háztartási helyiség, szauna, jakuzzi, fürdőszoba.

A tetőtér helyiségei: galéria, négy szoba és kettő fürdőszoba. A két szint összesen kb. 265 m2 alapterületű. Az épület alapjait egy mélyépítésben jártas élenjáró nagyvállalat építette.

Valószínűsíthetően az alapozás: kútalapozás vasbeton gerendarács alapozással. A helyiségek levegője jó, nem dohos. A képen a fák között megbúvó, környezetbe illő ház látható.

elado-ingatlan-balaton

A Balatonhoz kapcsolódó kert nagyfokú szabadságot jelent. A saját vízpartról bármikor be lehet menni a Balatonba. Automata öntözőrendszer öntözi a kertet, a vizet a szivattyú a fúrt kútból nyeri. A kertből is szép kilátás nyílik a tóra.

elado-ingatlan-balaton

A nyaraló a nyár és a szabadidő eltöltésére van kitalálva. A háztól pár méterre, a kertben került megépítésre a fedett szabadtéri konyha kemencével, grillezővel.

Az elkészült finomságokat közvetlenül lehet tálalni a fedett teraszra, ahol a társaság a Balaton látványában gyönyörködve fogyaszthatja el a finom sülteket. A terasznak van nyitott és fedett része, így mindig van hol napozni és hűsölni.

elado-ingatlan-balaton

A képen a szabadtéri konyha látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A gyermekek a fa játszószereken játszhatnak, miközben a szülők a hintaágyban pihenve fél szemüket rajtuk tarthatják.

elado-ingatlan-balaton

A nappali szobából is szép kilátás nyílik a Balatonra.

elado-ingatlan-balaton

A képen az egyedi készítésű épített konyha látható.

elado-ingatlan-balaton

A kép a fürdőszoba kapcsolatos földszinti hálószobában készült.

  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A feltöltődést és pihenést szolgálja a wellness rész, a finn szauna, a jakuzzi és a fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC.) A képeken a wellness rész látszik.

elado-ingatlan-balaton

A galériából ki lehet menni a Balaton irányába tájolt erkélyre. A kép a tetőtéri galériát ábrázolja.

  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A hajópadlós hálószobákhoz jól illenek a faragott fenyőbútorok. A képek a szobákban készültek.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz. A melegvizet két villanybojler állítja elő. Fűtés radiátoros gáz központi fűtés. Hűvösebb időben lehet fűteni a két cserépkályhával is. Távfelügyelethez bekötött riasztórendszer és füstérzékelő is ki van építve. A csempék kézzel festett Olasz termékek. A képeken a két tetőtéri fürdőszoba látszik.

Ebben a természetes anyagokból épült vízparti ingatlanban megkötöttségek nélkül, szabadon élvezheti a Balaton nyújtotta lehetőségeket, élményeket családjával. Ide bátran meghívhatja barátait, üzletfeleit is.

A balatoni nyaraló irányára 350 millió Forint. Vételi szándékkal rendelkező érdeklődők részére az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. Időpont egyeztetéshez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: